Gràcia

Totes les opinions

Núria Pi, Secretària de Política Municipal d'ERC-Gràcia, representa Esquerra Republicana

Debat a Ràdio Gràcia: Valoració de l’alcalde Trias, Model de seguretat, Politització de la final de Copa, Tall de la Travessera de Gràcia...

Núria Pi, Secretària de Política Municipal nostra, participà el proppassat 2 de maig de 2012 al debat setmanal a Ràdio Gràcia (107.7 FM). Heus aquí uns apunts seus. Trobareu un resum més complert al document adjunt. Valoració del primer any de l’alcalde Trias. Trobem a faltar actuacions noves que puguin distingir clarament aquest mandat, cap projecte significatiu que engresqui la ciutadania i estimuli la ciutat.

Núria Pi, Secretària de Política Municipal d'ERC-Gràcia, representa Esquerra Republicana

Debat a Ràdio Gràcia: pressupostos de l’estat, eleccions si Catalunya intervinguda, retallades a sanitat, web d’interior

Núria Pi, Secretària de Política Municipal nostra, participà el proppassat 25 d’abril de 2012 al debat setmanal a Ràdio Gràcia (107.7 FM). Heus aquí uns apunts seus. Trobareu un resum més complert al document adjunt. Pressupostos de l’estat en contra de Catalunya, una mostra més de l’estat que no ens convé. Aquests pressupostos representen un robatori i un desmantellament de l’estat com el coneixem.

Núria Pi, Secretària de Política Municipal d'ERC-Gràcia, representa Esquerra Republicana

Debat a Ràdio Gràcia: La cacera reial, YPF, junta de portaveus al Districte, català a l'ajuntament...

Núria Pi, Secretària de Política Municipal nostra, participà el proppassat 18 d’abril de 2012 al debat setmanal a Ràdio Gràcia (107.7 FM). Heus aquí uns apunts seus. Trobareu un resum més complert al document adjunt. La cacera reial és una mostra més de l'estat que no ens convé. Per nosaltres, que som republicans, d'entrada la monarquia ja ens està de més, no ens serveix per a res, ni ens representa.

Josep Roca, secretari de Política Parlamentaria

Setmana de poca volada

La setmana del 23 al 29 de gener va resultar demostrativa de la molta mala bava soterrada que persisteix a certs àmbits, la dispersa actitud general poc conseqüent amb aquestes problemàtiques i que cal millorar per fer-li front. La nostra societat sabem que és afectada per "compressions i descompressions", segons es miri. Podríem afegir sense cap ànim de befa o to burlesc, que és conseqüència de les gravetats polítiques, socials i d’altres de tota mena.

Josep Roca, secretari de Política Parlamentària

País Valencià Hora 2011

Arrel d’una nova estada al País Valencià els passats dies 8 i 9 d’octubre i el poder enraonar amb gent diversa, em mou a redactar aquestes línies. El País Valencià des de Catalunya estan s’interpreta de diverses maneres. Per altra banda l’estat espanyol sempre ha tingut molt clar que significa el seu poder centralitzat i projecció / absorció d’aquestes terres a l’est de Castella.