Santa Coloma de Gramenet

Notícia

Treballem per enfortir el projecte republicà

Revista #RepúblicaGramenet
Ara fa dos anys que Esquerra Republicana va assolir una de les fites més importants que s'han plantejat els darrers temps a la ciutat, aconseguir grup municipal propi a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.
Vaig tenir l'oportunitat de liderar aquesta empresa i gràcies a la feina de molta gent es van aconseguir els objectius amb escreix, la presència de 3 regidors ho demostra, però sobretot ho demostra la feina que s'ha fet des del grup municipal, impulsant mesures per fer de Gramenet una ciutat millor, més justa i més habitable amb una mirada republicana, fresca i innovadora davant de l'immobilisme del govern del PSC del “ja ho estem fent”.

Ara és el moment de tornar a acumular forces per afrontar el següent embat i aconseguir enfortir el projecte d'Esquerra Republicana a Santa Coloma de Gramenet l'any 2023. Cal reforçar-lo en molts fronts per fer d'Esquerra Gramenet una eina de transformació de la ciutat, una eina que reflecteixi la realitat dels nostres barris i la diversitat dels nostres veïns i veïnes.

Cal obrir els braços i trobar les complicitats necessàries per ser capaços de representar al nombre més gran de colomencs i colomenques.

Esquerra Republicana és l'alternativa al govern del PSC a Santa Coloma de Gramenet, ja que hem demostrat ser una força socialista, progressista, feminista i d'esquerres amb capacitat de proposta i amb capacitat de gestió, accelerant les millores que el govern demostra no tenir gaire pressa per executar.

Capacitat reforçada pel nou govern de la Generalitat de Catalunya encapçalat pel Molt honorable President Sr. Pere Aragonès.

Esquerra Republicana és el referent de l'independentisme a la ciutat, des del Referèndum d'autodeterminació del 2017 hem liderat la lluita per l'autodeterminació, l'amnistia i la llibertat de Catalunya des del carrer i les institucions.
Gràcies a aquest lideratge hem estat capaços de fer créixer el Grup Republicà a Madrid i hem aconseguit per primera vegada una diputada Colomenca al Parlament de Catalunya, l'Ana Balsera.

Esquerra Republicana també té la capacitat de liderar moltes lluites a la ciutat com la lluita contra el canvi climàtic fomentant accions per fer una ciutat més resilient i augmentar el verd urbà i sobretot tenim la capacitat de representar a colomenques i colomencs de tots els orígens, ciutadans que no tenen actualment representació política municipal, als que nosaltres no només volem representar sinó que volem empoderar, ningú millor que ells i elles mateixes poden fer servir l'eina d'Esquerra Republicana per fer una ciutat millor, una ciutat de tothom i per tothom.

Nosaltres som els que fem que les coses passin.

Llegeix aqui la resta d'articles de la revista #RepúblicaGramenet Estiu 2021


Sam Núñez i Amela
Regidor del Grup Municipal d'ERC a Santa Coloma de Gramenet