Santa Coloma de Gramenet

Notícia

Pressupostos per donar solucions

Ajuntament Informa
Ajuntament Informa
Ajuntament Informa
El diàleg és la nostra eina per defensar els interessos i el benestar de tota la ciutadania i així ho demostrem contínuament. Enfoquem les propostes als pressupostos del 2022 amb la idea que siguin uns pressupostos més expansius, on es posin a disposició de la ciutat tots els recursos disponibles.

Des d'Esquerra Republicana hem proposat una sèrie de millores als comptes municipals per tal de donar solucions a alguns aspectes que creiem que no s’hi aborden.
Necessitem una inversió en seguretat que vagi més enllà del fet policial, incidir en la creació de comunitats justes i cohesionades, recórrer a noves estratègies de diàleg i mediació, potenciar el pla de civisme i apostar per una visió integral i social de la seguretat basada en la corresponsabilitat i la justícia social.

L'emergència climàtica afecta la nostra ciutat i la salut dels colomencs i colomenques. La proposta del govern és poc ambiciosa en matèria de transició ecològica: cal teixir plans estratègics de verd urbà, implantar cobertes verdes i edificacions municipals sostenibles, així com potenciar l’existència de refugis climàtics, l’antítesi de les clarianes per a concerts.

Volem fer de Santa Coloma de Gramenet una veritable ciutat educadora perquè entenem l'educació com a eix vertebrador de la transformació de la ciutat. Cal tenir en compte la connexió entre els diferents espais i agents que intervenen en l'educació i establir una xarxa local amb objectius compartits, millorar les oportunitats educatives, els espais escolars i els seus entorns.

En definitiva treballem per uns pressupostos que donin millor resposta a les necessitats d'ara i del futur de la ciutat.Sam Núñez

Portaveu Grup Municipal d’Esquerra Republicana.