Santa Coloma de Gramenet

Notícia

Premis Alcalde Boada

Alcalde Boada

Benvolgudes i benvolguts, 

La Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Santa Coloma de Gramenet, tenim el goig de presentar-vos la Primera Edició dels Premis Alcalde Boada, que se celebraran a Santa Coloma de Gramenet el dia 4 de novembre. (Lloc i horari per concretar).

Aquests premis tenen com a objectiu la recuperació de la memòria històrica i social de la nostra ciutat, reconeixent l’esforç i treball de Celestí Boada i Salvador, militant d’Esquerra Republicana de Catalunya i alcalde de Santa Coloma de Gramenet entre els anys 1936 i 1938 en que va ser executat per la dictadura franquista.
Els premis s’atorgaran a persones i/o entitats que s’han destacat per la seva lluita en defensa dels valors republicans i es dividiran en 3 categories:
  • Persona veïna de Santa Coloma de Gramenet
  • Persona veïna de Catalunya
  • Entitat social preferentment de Santa Coloma de Gramenet.

Per això fem una crida a tots els/les militants, amics, amigues i ciutadans/es de Santa Coloma de Gramenet, animant-vos a presentar les vostres candidatures amb el següent reglament: 
  • Cada persona pot presentar fins a un màxim de dues candidatures per a  cada categoria amb una petita justificació escrita.
  • La presentació de les candidatures es farà de manera escrita mitjançant un correu electrònic a la secció local: [email protected]
  • Els candidats/es als premis, hauran de reunir els requisits abans esmentats. 

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 24 de setembre. A partir d’aquesta data, un jurat deliberarà i decidirà els guardonats de cada categoria.
Esperem les vostres candidatures amb molta il·lusió. Entre tots i totes farem possible la consolidació d’aquests premis, donant a conèixer persones i entitats que han lluitat per la defensa dels drets humans.

COMISSIÓ PREMIS ALCALDE BOADA
ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA. SANTA COLOMA DE GRAMENET