Santa Coloma de Gramenet

Qui som

Sigueu tots i totes benvingudes a la pàgina web de la secció local d'Esquerra Santa Coloma de Gramenet.
La militància d'Esquerra us obre les portes de casa seva amb la clara intenció de mitjançant aquest web i l'adreça electrònica [email protected] ens podeu fer arribar tota mena de propostes, crítiques i suggeriments.

A Esquerra, partit municipalista per excel·lència, sempre hem pensat que la República es construeix des de baix. Fer República significa resoldre els problemes de la ciutadania des dels ajuntaments. La proximitat que dona el veïnat i la trobada diària a peu de carrer ens ha de servir per conèixer de primera mà, inquietuds i problemes al voltant de temes tan importants i compartits per tothom com els derivats de la sanitat, l'educació, l'habitatge i la convivència. Serà feina del grup municipal d'Esquerra Republicana treballar per resoldre'ls de manera eficaç.

El compromís social, la lluita per la igualtat de gèneres i LGTBIfòbia, les polítiques a desenvolupar per combatre l'emergència climàtica i la lluita per aconseguir la independència són parts irrenunciables del nostre projecte.
Som conscients que per resoldre molts d'aquests reptes de manera eficaç ens calen eines que només disposarem amb la creació d'una República amb plenes garanties.

Si us ve de gust, en parlem!

Àngel Izquierdo Rius
President de la secció local Esquerra Republicana
Santa Coloma de Gramenet
 
Imatge