Granollers

Notícia

PSC i Cs tomben la moció en defensa de la llengua catalana i per reivindicar la figura d’Enric Valor.

La Sala de Plens del consistori va acollir l'última sessió del curs polític
La Sala de Plens del consistori va acollir l'última sessió del curs polític
Ahir es va celebrar la darrera sessió plenària del curs polític de l’Ajuntament de Granollers. El Ple es va iniciar amb l’aprovació per unanimitat del document d’orientació del Tercer Pla Estratègic de Granollers. En aquest punt, la portaveu republicana Núria Maynou, va destacar el Pla com «una oportunitat clau de participació ciutadana que no podem deixar escapar». Maynou reclamava que el seu grup no volia «que passi el mateix que amb els Next Generation ja que els moments que vivim reclamen fer polítiques transformadores, per la millora de la nostra ciutadania i dels nostres barris».

L’altre punt de l’ordre del dia que va generar més debat va ser l’aprovació, amb el vot contrari d’ERC, de la Memòria per a la implementació del servei municipal d’abastament d’aigua potable de Granollers. En aquest punt, la regidora Núria Maynou lamentava que no s’hagi volgut generar un debat democràtic i transparent amb la ciutadania i, alhora, afegia que l’informe que s’aprova és «una memòria esbiaixada a favor de la gestió privada».

Ja en l’apartat de mocions, els grups municipals del PSC i Cs van tombar la moció presentada per ERC, CUP i Endavant en defensa de la llengua catalana i per reivindicar la figura d’Enric Valor. En aquest punt, Maynou lamentava el vot contrari dels socialistes: «el PSC segurament no veu necessari repensar noms dels espais de la ciutat», va etzibar.

Podeu tornar a veure el Ple fent clic aquí.