Granollers

Notícia

ERC sol·licita la creació d’una comissió extraordinària d’avaluació del Mundial

Els regidors republicans, al Palau d'Esports de Granollers.
Els regidors republicans, al Palau d'Esports de Granollers.
Ahir es va celebrar l’última sessió del Ple de l’Ajuntament de l’any 2021. Al torn de precs i preguntes, la portaveu del Grup Municipal d’ERC-AM va demanar a l’equip de govern la creació d’una comissió extraordinària d’avaluació del Mundial a la ciutat de Granollers.

Maynou, que va voler deixar clar que l’esdeveniment ha servit per visibilitzar l’empenta de l’esport femení i la força del voluntariat a la nostra ciutat, va justificar la creació d’aquesta comissió amb un doble objectiu: avaluar quin ha estat l’impacte socioeconòmic del Mundial a la ciutat, així com analitzar tot allò que ha anat bé i malament.

La portaveu republicana va demanar que aquesta comissió tingui lloc durant al mes de gener, abans de fer pública la valoració als mitjans, i que hi participin tots els agents implicats en la organització de l’esdeveniment: Ajuntament, RFEBM i IHF.

«Tots els que estem aquí compartim i estem d’acord que volem que passin moltes més coses com aquesta a la ciutat. Per fer-ho, només hi ha un camí: avaluar-nos, per aprendre i poder fer les coses millor» va concloure Maynou.

El Ple també va servir per atorgar les Medalles de la Ciutat de l’any 2021 a Conchi Caruda, a títol pòstum, pel seu activisme i a la seva lluita per la igualtat i compromís en favor de les persones, i a l’Institut Escola Municipal del Treball, en commemoració del seu centenari.

Pots recuperar l'intervenció de Núria Maynou fent clic aquí.