Granollers

Notícia

Núria Maynou «El projecte pel barri del Primer de Maig pot ajudar molt a les veïnes i va en la línia dels projectes transformadors que reclamàvem pels Next Generation».

Els regidors d'ERC, un altre cop a l'hemicicle de la Sala de Plens.
Els regidors d'ERC, un altre cop a l'hemicicle de la Sala de Plens.
Ahir es va celebrar la sessió plenària corresponent al mes de febre, una sessió que després de molts mesos es va fer de manera oberta al públic i amb tots els regidors a l’hemicicle.

El Ple va començar amb l’aprovació d’una modificació puntual de les ordenances municipals, que a partir d’ara permetrà fer alguns pagaments via Bizum. El següent punt que va generar intervencions va ser l’aprovació per unanimitat del Pla Antifrau de l’Ajuntament de Granollers. Núria Maynou, portaveu del Grup Municipal, va felicitar els serveis tècnics per l’elaboració del document i va demanar que aquests anés més enllà dels projectes Next Generation i que acabi impregnant tots els àmbits del consistori «per tal de seguir avançant en la bona feina que ja fem en matèria de transparència i rendiment de comptes».

El Ple també va aprovar per unanimitat la declaració del grup residencial Primer de Maig com a Entorn Residencial de Rehabilitació Programada. Aquesta declaració permetrà que el projecte de rehabilitació del barri opti al finançament dels fons europeus. La portaveu republicana va recalcar que aquest projecte «pot ajudar molt a les veïnes i veïns del barri i que va en la línia dels projectes transformadors i ambiciosos que el nostre grup reclamava pels Next Generation».

Ja en l’apartat de mocions, es va aprovar, també per unanimitat, una moció sobre la inclusió financera i bancària de la gent gran del municipi. En la seva intervenció, Maynou va reclamar que «no tenim cap altra opció que garantir l’accés de la ciutadania, en peu d’igualtat, a tots els serveis bàsics».

Per últim, es va aprovar, amb l’abstenció d’ERC, una moció per la millora de la seguretat de Granollers. Maynou va justificar el seu vot argumentant que «tot i que compartim la necessitat d’abordar els problemes de seguretat que patim com a ciutat, creiem que el text proposat es centra massa en l’àmbit penal i no va a l’arrel del problema».

Pode tornar a veure el Ple fent clic aquí.