Granollers

Notícia

Núria Maynou, única candidata a les primàries obertes d’Esquerra Granollers

L’actual cap de l’oposició ha comptat amb un ampli suport d’avals entre la militància i serà ratificada el proper 27 de març en una assemblea oberta.

Núria Maynou ha formalitzat la seva candidatura a les primàries obertes d’Esquerra Granollers per tal d’encapçalar la candidatura republicana a les eleccions municipals del 2023. L’actual portaveu d’ERC a l’ajuntament ha comptat amb l’aval de més del 60% de la militància, tal i com ha validat el responsable tècnic del procés, Guillem Pujadas.

Maynou ha reivindicat la feina feta des del Grup Municipal durant aquesta legislatura i ha expressat que la seva candidatura és per consolidar aquest treball i seguir construint una alternativa al govern del PSC a la ciutat. Un govern que considera esgotat i encallat, incapaç d’afrontar els reptes actuals i futurs de la ciutat.

La precandidata republicana ha apostat també per fer de Granollers una ciutat més verda, feminista, més cohesionada socialment i ha reivindicat la necessitat de visibilitzar el paper de les dones al capdavant de la política.

Al seu torn, el responsable tècnic del procés, Guillem Pujadas, ja explicat que l’elecció es farà en una assemblea oberta a militants, simpatitzants i amics. Aquest canvi es basa en la clàusula de la normativa interna de les primàries que especificava que, en cas d’haver-hi només una candidatura, es realitzaria una assemblea de ratificació. Pujadas també ha exposat que si algú vol participar a l’assemblea, pot fer-ho signant una butlleta d’amic – un vincle sense cap mena de quota o obligació –. De la mateixa manera, ha valorat positivament el procés, qualificant-lo d’exemplar.

L’assemblea de ratificació de Núria Maynou serà el dia 27 de març, a la Sala Tarafa.