Granollers

Notícia

Núria Maynou i Chakir El Homrani, números 2 i 3 d'ERC-Acció Granollers

Presentació llista
Presentació llista
 

Pep Mur i Planas, candidat d'ERC-Acció Granollers a l'alcaldia de la ciutat, va presentar ahir a les dos persones que l'acompanyaran en les posicions 2 i 3 de la llista electoral per les municipals de 24 de maig.

 

De Núria Maynou i Chakir ElHomrani, Mur va assegurar que encaixen perfectament el projecte d'ERC-Acció Granollers, ja que son persones vinculades a l'àmbit del desenvolupament local i la formació professional, pilars bàsics del seu projecte.

 

El candidat a l'alcaldia de Granollers també va afirmar que el seu és "un projecte obert, renovador, i que vol portar sàvia i talent nou a la ciutat". També va emfatitzar que "el nostre fet diferencial no és tant el que farem, sinó com ho farem, ja que basarem la nostra acció de govern radicalment amb la implicació dels ciutadans i impulsarem, entre altres, pressupostos participatius, consells liderats per ciutadans i una Regidoria d'Innovació que sigui un motor per estar constantment en un procés de repensar com fer coses noves".

 

Núria Maynou i Hernández (2)

Núria Maynou, que anirà com a número 2, es va mostrar engrescada i va manifestar les seves ganes de treballar i d'aprendre i, sobre tot, de fer les coses d'una manera diferent. "Com fa quatre anys, és un moment important per implicar-se en un projecte participatiu com el que presentem". "Els ciutadans i ciutadanes - va continuar Maynou - han de poder participar en allò que afecta la vida pública".

 

Maynou, de 42 anys, és independent, veïna del barri de Sant Miquel de Granollers, i al 2011 ja va formar part de les llistes d’Acció Granollers, concretament va anar com a número 4. És llicenciada en Geografia i Història i té estudis en Demografia. Treballa com a tècnica a l’administració pública comarcal i té experiència en desenvolupament local i la gestió pública des de l'àmbit tècnic. A més, forma part de moltes entitats de la ciutat.

 

"Amb la Núria Maynou - va destacar Pep Mur - "volem dinamitzar la ciutat i fer més atractives les seves zones econòmiques".

 

Vídeo presentació Núria Maynou: http://youtu.be/78kmQ8VPqoQ

 

Chakir El Homrani i Lesfar (3)

Per la seva part, Chakir El Homrani, de 36 anys, ocuparà el tercer lloc a la llista d'ERC-Acció Granollers. El Homrani és militant d’ERC Granollers des de 2004 i veí del barri de Can Bassa de Granollers. És llicenciat en Sociologia, està implicat en el sindicalisme i anteriorment en l’associacionisme juvenil, i participa d’entitats del seu barri i de la ciutat. Chakir ElHomrani treballa al sector de l’aigua i el medi ambient , en l’àmbit de la Formació Professional, en el sector privat.

 

Del número 3 d'ERC-Acció Granollers, Pep Mur va destacar precisament la seva experiència en l’àmbit de formació entre empresa i formació professional, i en acreditacions de competències professionals. "En Chakir serà l'encarregat d'impulsar un dels grans eixos dels propers anys, donar valor a la FP, especialment la FP Dual, perquè és essencial que la joventut vagi trobant llocs de treball estable que els generi un futur digne".

 

El Homrani va voler insistir en que "ara és el moment de donat una passa endavant, perquè per canviar el país primer hem de canviar les ciutats" i va assegurar que s'han de posar en línia tots els projectes i reptes de ciutat per poder donar respostes a les necessitats de la ciutadania. També va recalcar la gran potencialitat de Granollers i va assegurar que "és el moment de fer-la créixer i de donar veritablement el protagonisme als veïns i veïnes de la ciutat". Finalment, ElHomrani va descriure la candidatura d'ERC-Acció Granollers com un equip, i va afirmar que aquest fet "és un valor per sobre de qualsevol lideratge individual".

 

Vídeo presentació Chakir El Homrani: http://youtu.be/0EPNXkCe-PE