Sant Feliu de Guíxols

Notícia

Avui, Diada Nacional de Catalunya, ha estat un dia molt especial.

  • Visita del President Pere Aragonès a la Casa Irla
  • Grup Municipal d'ERC Guíxols amb MHP Pere Aragonès
  • Acte d'ERC Guíxols al cementiri municipal
  • Ofrena floral del MHP Pere Aragonès i ERC Guíxols a la tomba del President Irla
  • Homenatge a la Rambla de la Generalitat
Avui el President Josep Irla i Bosch ha rebut l'homenatge que es mereixia per deixar de ser, esperem que d'una vegada per totes, el President oblidat per passar a ser, en paraules del President Aragonès, exemple i guia.
 
En paraules del vicealcalde de Girona, Quim Ayats "això és gràcies a vosaltres."
 
Gràcies a la Casa Irla, als qui van començar, Jordi Vilà i Joan Casamitjana, i als qui ara porteu el timó, Manel i Geo, per haver lluitat pel President Irla sempre. Segur que per vosaltres ha estat també un gran dia.
 
Gràcies als nostres tres regidors Sílvia, Maria i Jordi per haver-nos representat avui arreu, i cada dia, sentiu-vos hereus del llegat del President Irla que també fou regidor i alcalde (esperem que això arribi aviat).
 
Gràcies a l'executiva local perquè avui tot sortís rodó, el President Aragonès s'ha sentit molt ben acollit i des del partit han quedat molt satisfets.
 
I sobretot gràcies a totes i tots els militants, amics i simpatitzants de l'Esquerra Republicana a Guíxols (disculpeu que no us citi a tots/es) per ser-hi avui però sobretot per ser-hi sempre, vosaltres sou els imprescindibles.
 
Avui comença un nou curs polític i tenim molta feina. Sóc conscient que encara hi ha mancances, que podem fer les coses millor i que cometem errors (jo, el primer) i com deia el president regional i vicepresident de la Diputació, Pau Presas, "els d'ERC sempre som molt crítics i exigents amb nosaltres mateixos" però us faig arribar les paraules del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro "m'agrada molt venir aquí perquè treballeu molt i treballeu bé".
 
Així doncs, sentim-nos orgullosos de ser la veu, els braços i, sobretot, el cor d'Esquerra Republicana a la nostra ciutat, Sant Feliu de Guíxols, la ciutat del President Irla.
I, com també ens deia avui, en Pau Presas i també la delegada del govern i secretària general d'Esquerra a les Comarques Gironines, Laia Cañigueral, "no ens rendim i ara a treballar, treballar i treballar," tenim una ciutat per guanyar.
 
Gaudiu d'aquest dia i, de tot cor, gràcies per la feina, la cura i l'estima que teniu per la ciutat, el país, el partit i de la gent!
 
Molt bona Diada a tothom!
 
Salut i República!!! ✊