La Garriga

Documents

Crida d'Esquerra de la Garriga a la unitat dels independentistes
Descarrega en PDF • Davant la necessitat reiteradament expressada per la ciutadania d'acabar amb la feblesa i la manca d'eficàcia del govern del nostre poble.
• Davant la necessitat d'acabar amb enfrontaments personals estèrils que no serveixen per fer avançar la Garriga.
• Davant la necessitat de respondre a amplis sectors garriguencs que demanen un referent independentista clar, fort i unit per actuar en llibertat en benefici del nostre poble.
• Davant la voluntat de diverses persones competents en les seves àrees professionals de participar activament en la vida política municipal.
• Davant la il·lusió compartida per moltes veïnes i veïns de la Garriga de fer política d'una altra manera, més propera, més compromesa, més eficient socialment.

Manifestem que:

Amb el suport dels companys i companyes d'Esquerra, i de desenes de persones no vinculades a cap partit, fem una crida a totes aquelles persones que comparteixen aquestes necessitats a crear un instrument polític nou. Un instrument amb voluntat de superar diferències i d'aconseguir una majoria suficient per tal de poder tirar endavant projectes en comú a la Garriga, i convertir el nostre poble en un referent en eficàcia, en participació i en qualitat de vida pels seus habitants. Que sigui un exemple de bona política al servei del poble i de Catalunya. En definitiva una organització que aglutini totes aquelles persones amb ganes de treballar intensament pel nostre poble i per la independència del nostre país.

Som conscients que tant a nivell local com a nivell nacional ja s'ha fet aquest intent, de vegades materialitzat fins i tot en llistes electorals, sovint amb frustracions i decepcions. Hem après del passat i pretenem no cometre els mateixos errors. La nostra intenció però, és explícitament aconseguir un canvi en l'alcaldia de la Garriga. Ni el PSC i aliats ni l'oposició de CiU i PP ens semblen bones opcions per governar el nostre poble, ni des d'una òptica d'eficàcia i concòrdia, ni des d'una òptica d'alliberament nacional. Necessitem força, molta força per aconseguir aquest canvi. És per això que hem decidit que és el moment de fer un gest de valentia i de generositat polítiques. Les companyes i companys d'Esquerra hem decidit que per sumar de veritat s'han de fer sacrificis i així renunciem a presentar una llista amb les sigles històriques d'Esquerra Republicana de Catalunya i facilitar així el sorgiment d'una llista que em disposo a encapçalar que reuneixi totes aquelles persones que comparteixin la nostra anàlisi de la situació, sense partidismes i amb voluntat de suma i construcció.

Totes les ciutadanes i tots els ciutadans que us vulgueu afegir a aquesta crida podeu fer un correu electrònic a:
[email protected]

A partir d’ara ens organitzarem i ens posarem a treballar a totes.

Visca la Garriga
Visca Catalunya lliure

Jordi Eduard Perales
La Garriga, setembre de 2010