La Llagosta

Totes les notícies

tornarem a vencer

Tornarem a vèncer

Aquest divendres 2 d'octubre, a través del canal de youtube d'ERC Vallés Oriental, es farà un acte de presentació del llibre " Tornarem a vèncer" amb la presència del diputat Josep Maria Jové.

COMPROMESOS

El passat dia 15 de juny varen prendre possessió els 17 regidors d'aquesta nova legislatura. Esquerra Republicana amb 2 regidors i com a principal força de l'oposició, treballarà al llarg d'aquesta legislatura per posar damunt la taula totes les propostes que portava en campanya electoral per tal de que no quedin en un calaix oblidades, i proposarem a l'equip de govern socialista a que les posi en marxa, no per a contentar-nos,  sinó perquè creiem què son i seran un bé pel poble. El benestar de la gent del poble mereix l'atenció per igual de tots els partits polítics d'aquest ajuntament. Esquerra Republicana i els seus regidors, Cristina Segura i  Xavier Cols, ens comprometem, tal com vàrem expressar en el nostre jurament del carrec de regidors, a treballar amb ferma voluntat i compromís per la ciutadania de La Llagosta. Aprofitem aquestes línies i davant les onades de calor que ens venen a sobre, que l'equip de govern socialista, no només obri les portes de la piscina del CEM EL TURÓ gratuïtament als majors de 65 anys, sinó que seria necessari que amplies l'oferiment a dones embarassades, nens petits i persones amb mobilitat reduïda o amb greus patologies mèdiques, en definitiva, a totes aquelles persones que davant una onada de calor forta puguin patir un empitjorament del seu estat físic o representi un agreujament de la seva salut   Us desitgem que passeu un bon estiu!  

Els regidors amb el delegat del govern

Visita del delegat del Govern

Avui 2 de juliol, en Juli Fernández, delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona i ex-alcalde de Sabadell ha visitat La Llagosta i ha volgut tenir una trobada amb els regidors d'Esquerra Republicana en Xavier Cols i Cristina Segura i el secretari d'organització de ERC-La Llagosta en Josep Torà. En la reunió mantinguda s'ha  parlat de les mancances en matèria d'infraestructures i equipaments municipals que pateix la nostra població i que els anteriors governs municipals no han sigut capaços de solucionar. Els republicans li hem transmès al delegat del Govern el nostre interès i preocupació perquè el nou CAP que ha de construir i pagar la Generalitat de Catalunya i el nou polígon industrial es realitzin amb la màxima celeritat possible. També li hem traslladat el nostre interès en la construcció d'un nou col·legi Sagrada Família, una residència i centre de dia per a la nostra gent gran, i altres temes com el problema de mancança d'oferta en habitatge i el conflicte amb Montcada i Reixac pel tema "Valentine". Passades les eleccions hem començat a treballar pel nostre poble des del dia 1 pensant en totes i tots els nostres ciutadans. Estarem a tot arreu on calgui per portar les millores que el nostre poble necessita, és el nostre compromís i hem començat a donar-hi compliment.

resultats

MOLTES GRÀCIES!!!

Després de setmanes intenses de treball i esforç per part de la candidatura de ERC-AM per assolir uns bons resultats electorals aquest passat 26M, voldríem agraïr el suport incondicional de voluntaris/es i militants que ens han portat a aconseguir uns resultats excel·lents en aquestes darreres eleccions municipals i europees 2019, on sempre, i dins la tònica habitual, millorem els nostres resultats anteriors. Així donçs, i gràcies al vostre suport a les urnes, passem de 1 a 2 regidors i passem de 5a a 2a força política, amb el que Cristina Segura i Xavier Cols formaran el tàndem de regidors que defensarà el nostres interessos dins l'ajuntament els propers 4 anys, un model de poble i de País propi què defensa aquesta formació republicana i d'esquerres. Tanmateix dir què també vàrem ser la segona força més votada al poble en les eleccions europees amb 803 vots, contribuint així a enfortir la presència dels independentistes catalans a Europa. Per últim aprofitem i felicitem al PSC de La Llagosta pèls resultats obtinguts a totes dues eleccions. Comença una nova etapa d'èxit d’Esquerra Republicana de Catalunya al poble, comencem a treballar des de ja, per La Llagosta i per Catalunya  

eleccions municipals 2019

Resultat electoral 2019

El passat dia 26 de maig del 2019 es van fer les eleccions municipals i del parlament europeu. El partit d'Esquerra Republicana-Acord Municipal va treure els millors resultats en les municipals, duplicant els vots dels últims comicis. Vam aconseguir 578 vots, un quasi 10% del total, sent la segona força del consistori amb dos regidors. Pel que fa a les europees vam tindre 803 vots, un 14% del total, i també som la segona força en el nostre municipi en aquestes eleccions.

EL NOSTRE CONDOL I SUPORT

EL NOSTRE CONDOL I SUPORT En primer lloc voldríem des d’aquestes línies i en nom de ERC-La Llagosta, donar el nostre condol a la família de la persona morta en el tràgic incendi del passat 5 de gener, així com el nostre suport als ferits i a les famílies afectades per aquest incendi i pels últims que s’han produït aquest mes de gener al poble. Desitgem que molt aviat la vida de totes les famílies afectades pels incendis torni a la normalitat. En altre ordre de coses, voldríem posar de manifest la passivitat de l’equip de govern (PSC-PP-PDCAT) en torn al tema del subministrament d’aigua. El contracte d’explotació del servei d'abastament d’aigua de 20 anys per part de SOREA va expirar fa 2 anys (març 2017), i a hores d’ara i gairebé exhaurida la legislatura, seguim sense una actuació clara per part de l’equip de govern en quant al futur model de gestió, a qui beneficia aquesta situació? és evident que a SOREA, que porta 2 anys de pròrroga en el servei i que augmenta els seus beneficis industrials. A qui perjudica? donçs a tots els consumidors de La Llagosta, segons l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la tarifa dels municipis amb gestió privada és un 25% més cara (de mitjana) que la dels de gestió pública… i a causa d’aquesta innació política anem camí d’un 3° any de pròrroga amb SOREA.

ANY NOU, ESFORÇOS RENOVATS

ANY NOU, ESFORÇOS RENOVATS Un cop finalitzat l'any 2018 encarrilem els últims 5 mesos de l'actual legislatura, per la nostre part ja vàrem començar a la primavera passada a preparar les eleccions municipals del proper maig i en les que nosaltres posarem el màxim esforç. ERC al nostre poble ha treballat dur per guanyar-se la confiança de les nostres veïnes i veins, som un partit compromès amb La Llagosta i el país. Per això els propers mesos convidem a la ciutadania a participar activament de la nostre mà, de la vida social i política del poble. Necessitem com sempre el vostre recolzament, perquè tot el què fem, ho fem gràcies al vostre suport. Portem 32 anys de governs socialistes a La Llagosta i potser cal ja una regeneració política i noves maneres de fer, una nova visió social i econòmica pel poble. Per això nosaltres, conjuntament amb 7 grups municipals més d'ERC del Baix Vallès ens hem posat mans a l'obra per trobar solucions individuals i comunes als nostres municipis en temes que ens afecten directament com transport i mobilitat, ocupació, sanitat, etc…, mancomunar serveis serà una prioritat per tal de reduir costos i per això ens cal marge de maniobra a la propera legislatura i ser decisius. Tenim moltes idees per fer de La Llagosta un poble encara millor, comencem l'any amb molta empenta.

Descansi en pau

Des de la secció local d'Esquerra Republicana a La Llagosta lamentem molt profundament la mort sobtada aquesta passada nit d'en Lluís Pedrola i Noguer de 86 anys, històric comerciant del nostre poble, antic jutje de pau del nostre municipi i incansable lluitador per les llibertats del nostre país Com a històric militant de la nostre formació política ens dol especialment la seva pèrdua, pel seu tarannà i dedicació que al llarg dels anys ha tingut cap al nostre poble i el seu país. Tanmateix des d'aquestes línies volem expressar el nostre més sentit condol als seus familiars i amics. Ens uneix el dolor de la seva pèrdua. Per últim, en record de la seva memòria, recordem que demà dia 22 de febrer a les 15:30h tindrà lloc una missa fúnebre a la parròquia de Sant Josep de la nostre localitat. La Llagosta, 21 de febrer de 2019 Marc Pedrós i Manchado President Secció Local ERC La Llagosta