La Llagosta

Notícia

Visita del delegat del Govern

Els regidors amb el delegat del govern
Els regidors amb el delegat del govern
Avui 2 de juliol, en Juli Fernández, delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona i ex-alcalde de Sabadell ha visitat La Llagosta i ha volgut tenir una trobada amb els regidors d'Esquerra Republicana en Xavier Cols i Cristina Segura i el secretari d'organització de ERC-La Llagosta en Josep Torà.
En la reunió mantinguda s'ha  parlat de les mancances en matèria d'infraestructures i equipaments municipals que pateix la nostra població i que els anteriors governs municipals no han sigut capaços de solucionar.
Els republicans li hem transmès al delegat del Govern el nostre interès i preocupació perquè el nou CAP que ha de construir i pagar la Generalitat de Catalunya i el nou polígon industrial es realitzin amb la màxima celeritat possible. També li hem traslladat el nostre interès en la construcció d'un nou col·legi Sagrada Família, una residència i centre de dia per a la nostra gent gran, i altres temes com el problema de mancança d'oferta en habitatge i el conflicte amb Montcada i Reixac pel tema "Valentine".
Passades les eleccions hem començat a treballar pel nostre poble des del dia 1 pensant en totes i tots els nostres ciutadans. Estarem a tot arreu on calgui per portar les millores que el nostre poble necessita, és el nostre compromís i hem començat a donar-hi compliment.