La Llagosta

Notícia

COMPROMESOS


El passat dia 15 de juny varen prendre possessió els 17 regidors d'aquesta nova legislatura. Esquerra Republicana amb 2 regidors i com a principal força de l'oposició, treballarà al llarg d'aquesta legislatura per posar damunt la taula totes les propostes que portava en campanya electoral per tal de que no quedin en un calaix oblidades, i proposarem a l'equip de govern socialista a que les posi en marxa, no per a contentar-nos,  sinó perquè creiem què son i seran un bé pel poble. El benestar de la gent del poble mereix l'atenció per igual de tots els partits polítics d'aquest ajuntament.
Esquerra Republicana i els seus regidors, Cristina Segura i  Xavier Cols, ens comprometem, tal com vàrem expressar en el nostre jurament del carrec de regidors, a treballar amb ferma voluntat i compromís per la ciutadania de La Llagosta.
Aprofitem aquestes línies i davant les onades de calor que ens venen a sobre, que l'equip de govern socialista, no només obri les portes de la piscina del CEM EL TURÓ gratuïtament als majors de 65 anys, sinó que seria necessari que amplies l'oferiment a dones embarassades, nens petits i persones amb mobilitat reduïda o amb greus patologies mèdiques, en definitiva, a totes aquelles persones que davant una onada de calor forta puguin patir un empitjorament del seu estat físic o representi un agreujament de la seva salut
 
Us desitgem que passeu un bon estiu!