La Ràpita

Notícia

El rapitenc Albert Salvadó nomenat nou delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre

Salvadó deixarà la direcció de l’Institut per al Desenvolupament de Comarques de l’Ebre (IDECE).

El govern de la Generalitat ha anunciat aquest migdia que el nou delegat territorial a les Terres de l’Ebre serà Albert Salvadó i Fernández. Salvadó que des del mes d'agost de 2019 dirigeix l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), havia estat cap del Gabinet del delegat territorial del Govern, Lluís Salvadó, entre els anys 2006 i 2010.

Enginyer tècnic de professió i postgrau en gestió directiva, ha treballat en diferents empreses del sector privat i pel que respecta a l’àmbit polític va ser gerent del Consell Comarcal del Montsià entre 2004 i 2006; i avui dia és tinent alcalde de l’Ajuntament de la Ràpita i responsable de la regidoria d’Hisenda i Promoció Econòmica. Salvadó va ser president de la Federació de l’Ebre de l’Esquerra Republicana, entre els anys 2015 i 2016, i des del 2020 és el responsable de la Secretaria d’Acció Política i Sectorial.

Alfons Montserrat, president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, ha manifestat que “Albert Salvadó és una persona amb empenta i gran capacitat per liderar la Delegació del Govern en la nova etapa de la Generalitat republicana. Ell té una llarga experiència en la gestió pública, un gran coneixement de les potencialitats, problemes i mancances del territori; és dialogant i generador de consensos”.
Montserrat també ha volgut destacar “el compromís que sempre ha mostrat Salvadó en la defensa del territori i les llibertats de Catalunya, fet pel qual pateix la repressió de l’Estat i està imputat per l'1 d'octubre”.

“Tenim el repte d’encarar la reconstrucció i transformació de les Terres de l’Ebre, i estic convençut que Albert Salvadó liderarà amb èxit aquesta etapa. A més com a representant territorial no només es limitarà a ser la veu del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, sinó que a la vegada, serà l’altaveu de les Terres de l’Ebre a la Generalitat”. Ha dit el president de la Federació republicana.