La Ràpita

Notícia

L’Assemblea Local de la Ràpita reelegeix Josep Caparrós com a candidat a l’alcaldia per unanimitat, amb una gran assistència de militància. Es treballarà per formar una candidatura capaç d’incrementar el número de regidors i ser determinants en la governabilitat del municipi

  • Josep Caparrós, candidat Municipals 2011
Aquesta tarda, a la seu d’Esquerra de la Ràpita, el president de la Secció Local, Joan Josep López; el secretari d’Organització, Albert Salvadó, i el candidat a l’alcaldia de la Ràpita per a les eleccions municipals de 2011, Josep Caparrós, han fet pública la reelecció del candidat per a les properes eleccions municipals.
En aquest sentit, Joan Josep López ha remarcat que la Secció Local de la Ràpita ha reelegit Josep Caparrós com a candidat d’Esquerra a l’alcaldia per unanimitat, en una assemblea que ha comptat amb una gran participació de la militància. López ha volgut destacar la notable experiència que ha adquirit el candidat i en aquests moments portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Josep Caparrós, i no s’ha estat de dir que “era un diamant en brut que a poc a poc es va polint”.
El secretari d’Organització, Albert Salvadó, ha comentat que “Esquerra consolida la seva renovació encetada la legislatura passada. Amb la tria del cap de llista comença el procés per formar una candidatura capaç de generar il·lusió i confiança a la gent, que ens ha de permetre pujar el número de regidors i, per tant, governar al municipi”. Albert Salvadó ha afirmat que des de la Secció Local treballaran “perquè Josep Caparrós encapçali una candidatura jove, renovada, amb empenta i ganes de treballar per assolir els millors resultats, en unes municipals, de la història d’Esquerra Republicana a la Ràpita”.
Finalment, el mateix candidat ha estat qui ha afirmat que “el Govern rapitenc de la propera legislatura s’ha de caracteritzar pels valors del segle XXI que demana la societat: transparència, humilitat, treball en equip i proximitat”, alhora que ha advertit que “la gent d’Esquerra garantim l’aplicació d’aquests valors i molt d’esforç i dedicació per fer de la Ràpita el poble que tots volem, amb uns serveis de primera per als rapitencs”. Caparrós afirmava també que, “en la conjuntura actual, l’Ajuntament ha de ser sensible als efectes de la crisi econòmica, s’ha d’implicar en l’acompanyament als emprenedors i ha d’estar atent a les dificultats de les petites empreses de la Ràpita, sense deixar de treballar per generar oportunitats quan sortim de la crisi, reforçant l’oferta turística, un model d’urbanisme sostenible, el suport al petit comerç, la generació de sòl industrial i l’esforç per incrementar i millorar els serveis a les persones” i que “com a portaveu d’Esquerra i, ara, candidat a l’alcaldia, treballo i treballaré en aquest sentit”.

CURRÍCULUM
Formació
Diplomat en Ciències Empresarials
Postgrau en Gestió i Administració Local

Experiència política
Portaveu grup municipal ERC-La Ràpita
President de la Comissió de Medi Ambient del Consell Comarcal del Montsià
Vicepresident del Consorci per la Gestió de Residus del Montsià
President del Consorci Gestió dels Espais Naturals del Montsià
President del CODE (2007-2009); en l’actualitat, vicepresident