La Ràpita

Notícia

Regeneració, honestedat i il·lusió

Candidatura ERC-La Ràpita 2015
Candidatura ERC-La Ràpita 2015
Esquerra la Ràpita presenta a les eleccions municipals 24M2015 una llista que conjuga experiència i saba fresca amb noves incorporacions, tots disposats a treballar per un futur ambiciós per a tot el poble. La gent d'Esquerra la Ràpita es mostra convençuda que fer una política diferent és possible. Un projecte nou amb i per a la gent del poble, una manera neta i transparent de fer política. Aquest és el treball i l'objectiu de la candidatura d'Esquerra la Ràpita per a la nova legislatura a l'Ajuntament rapitenc.
La llista d'Esquerra la Ràpita, encaçalada per Josep Caparrós, compta amb els actuals regidors: Albert Salvadó, Èrika Ferraté i Enric Vidal. A més a més, incorpora en el lloc cinquè Àngela Reverté; al sisè, Rafa Balagué; al setè, David Fibla; al vuitè, M. José Capafons; al novè, Carles Brunet, i al desè, Anna López (JERC). Continuen la llista Carles Pasqual, Leonor Montané, Pau Vidal (JERC), Anna Casamitjana i Andrea Castro. I, pel que fa als darrers números, Esquerra ha inclòs perfils rellevants com Oriol Clos, coordinador de l'ANC-La Ràpita, i Lluís Salvadó, exdelegat del Govern a les Terres de l'Ebre i actual secretari general adjunt d'ERC. A més, cal sumar Xavi Reverté (JERC), Sus Martí i Layonel Domech com a suplents.
Esquerra volem una Ràpita que reivindiqui les seves arrels, però que ha d'apostar per un futur ambiciós. Apostem per una forma nova, més neta i transparent, de fer política, i la gent de la candidatura treballem per fer realitat aquestes noves maneres.