La Ràpita

Notícia

Josep Caparrós serà l’alcalde de la Ràpita amb ‘un govern fort, estable i el més ampli possible’

Esquerra la Ràpita, com a guanyadora de les Eleccions Municipals del passat 24 maig, ha aconseguit sumar el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Solidaritat per la Independència (SI) i Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) en el compromís Acord per la Ràpita per la legislatura 2015-2019.

Així, en la presentació del compromís Acord per la Ràpita han participat Josep Caparrós, d’Esquerra la Ràpita (ERC); Rosa Anglés, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC); Àlex Cervera, de Solidaritat per la Independència (SI), i Carlos Sanchís, d’Iniciativa per Catalunya–Verds (ICV).

L’Acord per la Ràpita neix després de les converses que Esquerra la Ràpita va dur a terme amb els 6 grups polítics als quals els resultats de les Eleccions Municipals van donar representació al consistori rapitenc. L’objectiu d’Esquerra la Ràpita era “constituir al nostre poble un govern fort, estable i el més ampli possible, i això ho hem aconseguit amb aquest Acord per la Ràpita, en què 4 dels 6 partits amb representació a l’Ajuntament conformaran el Govern Municipal rapitenc de la propera legislatura. Sabeu que apostàvem per un govern d’unitat, complex i complicat que, finalment, no ha estat possible, un cop plantejades la distribució i la gestió local a cadascun dels representants; però ens ha permès assolir el govern més ampli possible”, ha explicat Josep Caparrós, l’alcaldable de la Ràpita.

Els membres que conformen Acord per la Ràpita aposten per “transformar la Ràpita amb un model de poble de futur, per tirar endavant aquests projectes de llarg termini que millorin la vida dels ciutadans rapitencs, amb tota la il·lusió i les ganes de treballar no només per la gestió del dia a dia sinó també per demostrar al poble de la Ràpita que tenen el millor futur possible”, ha remarcat Caparrós.