La Ràpita

Notícia

Esquerra de la Ràpita fa una crida a participar a la Via lliure de la Diada

Esquerra Republicana de la Ràpita davant la transcendència històrica dels fets i actes que es viuran les properes setmanes a Catalunya, ha fet una crida a participar de manera massiva a la Via Lliure del proper 11 de setembre. Josep Caparrós, portaveu d’Esquerra Republicana, ha manifestat que ‘ens juguem tantes coses i tant importants pel futur del país els propers dies que és de gran importància que tot el món vegi una Diada  amb una mobilització multitudinària a favor de la llibertat’.
 
Esquerra també fa una invitació a participar en l’acte que farà la candidatura Junts pel Sí el proper dissabte 12 de setembre a les 19.30 h a la Plaça del Coc, i que comptarà amb la participació dels candidats Germà Bel, Carme Forcadell, Montserrat Palau, Jordi Turull i Lluís Salvadó.
 
L’organització i concentració de tots els esforços en aquests actes farà que aquest any la secció local d’Esquerra de la Ràpita no organitzi durant la Diada la típica botifarrada i parlaments que venia celebrant els darrers anys. ‘Desitgem poder recuperar aquestes activitats el proper any amb la felicitat d’haver aconseguit la independència del nostre país’. Ha manifestat Caparrós.