La Ràpita

Notícia

Oriol Clos, nou president de la Secció Local d’Esquerra Republicana a la Ràpita

La Secció Local de la Ràpita d’Esquerra Republicana de Catalunya va celebrar ahir divendres una Assemblea General per renovar-ne l’Executiva. A l’elecció, només s’hi va presentar una candidatura, encapçalada per Oriol Clos i Pepiol. Clos substitueix en la Presidència Joan Josep López, que continua sent membre de l’Executiva Local en qualitat de president honorífic.
El nou president, Oriol Clos, que va ser escollit per unanimitat juntament amb l’Executiva que presentava, va agrair la feina feta per l’Executiva sortint, tot destacant que havia portat el partit a assolir els millors resultats electorals de la història a la Ràpita, i a teixir una gran complicitat social, gràcies a la feina feta al carrer situant-se al costat de la gent i també al treball institucional.
Clos va fixar com a objectius ‘eixamplar la base del partit a la Ràpita, potenciar el contacte amb la ciutadania i treballar per millorar el benestar dels rapitencs i rapitenques, per a, entre tots, fer un poble milor’. Oriol Clos és enginyer tècnic agrícola especialitzat en paisatgisme i va ocupar, a les darreres eleccions municipals, el número quinzè de la llista electoral d’Esquerra Republicana de Catalunya.
La nova executiva ha quedat configurada de la següent manera: Presidència, Oriol Clos i Pepiol; Secretaria d’Organització, Carles Brunet i Vernet; Secretaria de Finances, Carles Pasqual i Montanyès; Secretaria d’Imatge i Comunicació, Sus Martí i Serret; Secretaria de la Dona, Àngela Reverté i Ferré; Secretaria de Política Municipal, Èrika Ferraté i Curto; Secretaria de Joventut, Xavier Reverté i Reverté; President honorífic, Joan Josep López i Ferré, i Portaveu del Grup Municipal, Josep Caparrós i Garcia, alcalde de la Ràpita.