La Ràpita

Notícia

Esquerra-la Ràpita ens sumem a la 'macroparada' per acostar el debat de 'la República que farem' als ciutadans

El cap de setmana del 18 i 19 de març, Esquerra Republicana fa un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país. Aquesta acció, aquesta ‘macroparada’, s’emmarca dins de la campanya participativa ‘La República que farem’ que el passat 4 de març va viure l'acte central i que posa a debat les propostes del partit per la República catalana.
El president de la Secció Local d'Esquerra a la Ràpita, Oriol Clos, ha anunciat que aquest dissabte al matí, de les 11.00 a les 14.00 h, a la confluència del carrer Sant Isidre amb l'avinguda Constitució, 'hi haurà una àmplia representació del partit per conversar amb els ciutadans que ho vulguin i recollir totes les propostes sobre la República que farem'. Clos ha dit que 'entre aquesta representació, hi haurà, a més de militants i simpatitzants del partit a la Ràpita, els regidors; l'alcalde, Josep Caparrós, i el secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvadó'.
Clos ha remarcat que 'a Esquerra Republicana no concebem la idea de fer un nou país, una nova República catalana, sense saber quina és l'opinió de la gent que n'ha de formar part. Per això, sortim al carrer, preguntem i apuntem tot un ventall de possibilitats en forma de propostes que ens ajudaran a fer la millor República catalana possible'.