La Ràpita

Notícia

L’alcalde Caparrós, reelegit candidat a l’alcaldia de la Ràpita

Els republicans rapitencs escullen l’alcalde Josep Caparrós com a candidat a l’alcaldia de la Ràpita per a les eleccions municipals que tindran lloc el 2019. Amb aquest, ja seran quatre els comicis en què Caparrós encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana
 
La Secció Local d’Esquerra Republicana de la Ràpita ha escollit el seu candidat a l’alcaldia de la Ràpita per a les eleccions municipals que tindran lloc el maig de 2019. Caparrós concorria a l’elecció de candidat sense competència, pel fet que a Esquerra Republicana consideren que “ara és l’hora que Josep Caparrós, que haurà fet d’alcalde durant quatre anys en el moment de les eleccions, i que tindrà una experiència com a regidor de 13 anys, acabi executant tots aquells projectes del nostre poble que en un mandat de quatre anys no es poden acabar per les dimensions que tenen”, afirmava el president de la Secció Local, Oriol Clos.
Josep Caparrós, que ha estat escollit per unanimitat com a alcaldable, ha volgut agrair públicament “la confiança i suport que m’ha demostrat la gent d’Esquerra a la Ràpita. Per a mi és una responsabilitat i, alhora, una gran il·lusió, que afronto amb totes les forces i encara amb més energia per continuar treballant pel projecte republicà i el futur del nostre poble”.
Des del maig de 2015, Josep Caparrós encapçala l’Alcaldia del Govern municipal de la Ràpita i, en aquest sentit, destacava que “en aquests pocs anys, hem pogut sembrar algunes llavors i hem recollit alguns fruits, amb l’execució d’actuacions i projectes que cobreixen diverses necessitats dels nostres conciutadans; no obstant, ens queda per fer i seguim en la mateixa empenta i coratge per consolidar el projecte republicà d’una Ràpita de futur per i amb el poble; un poble econòmicament pròsper, igualitari socialment i lliure políticament”.
Fent una valoració d’aquesta legislatura, de la qual encara en queda un any, Josep Caparrós es mostrava “satisfet”, d’una banda, “per l’efectivitat del pacte de Govern”, que considera que ha estat fins al moment “d’entesa absoluta entre tots els grups”; d’altra banda, “per l’elevat ritme d’execució de projectes i accions en benefici dels rapitencs i rapitenques”.