Les Corts - Casal Josep Sunyol

Totes les notícies

La candidatura de "Barcelona Republicana" al Casal de Les Corts

La candidatura de "Barcelona Republicana" es presenta a Les Corts

Aquesta nit s'ha fet la presentació de la candidatura "Barcelona Republica" que anirà al 44è Congrés Regional de la Federació de Barcelona. Davant d'una quinzena de militants i militantes la candidata a la Presidència Patrícia Gomà i el candidat a Secretari General Josep G. Cambray han explicat els eixos principals de la seva proposta per a la futura direcció de la Federació de Barcelona. Al final de la xerrada els militants del casal han realitzat aportacions i preguntes a la Patricia i en Josep. El discurs dels candidats s'ha basat en la idea de renovació, rigor, innovació, sumar davant dels reptes que es proposen: "El cap i casal del país ha de liderar el camí cap a la independència", "Barcelona serà al davant de la nova ERC", "Comença una nova etapa i cal anar tots plegats", "Tots els casals s'han de sentir part de la Federació".

Campanya electoral 2011 a Les Corts

La República del Sí a Les Corts

Aquest matí un grup de militants d'ERC i de Reagrupament hem estat de diada electoral. Hem compartit amb la gent les seves inquietuds sobre la nova Esquerra Republicana i el seu projecte independentista. 

Alfred Bosch a la Diada Castellera de Les Corts

Alfred Bosch a la diada castellera de Les Corts

Aquest matí l'Afred Bosch (Cap de llista per Barcelona a les elecciones espanyoles) i acompanyat pel President de la Federació de Barcelona, Oriol Amorós, ens han acompanyat a la Diada Castellera que s'ha celebrat com cada 12 d'octubre a la Plaça Comas seu del districte. Ha pogut compartir l'actualitat de la nova ERC amb la premsa radiofònica i amb la gent que ens aquells moments omplia la Plaça. El dia plenament d'estiu ha fet que la jornada fos del tot lliuda i la presència del nostre candidat  a Les Corts ha portat al nostre districte centre d'actulitat d' aquesta nova ERC. Gràcies Alfred i també gràcies  a tots els militants que també ens han acompanyat aquest matí.

L'inflable a la Plaça de la Concòrdia

Avui matinal infantil

És el segon dia del nostre instens cap de setmana de Festa Major de Les Corts. Avui hem omplert la Plaça de la Concòrdia del color groc dels glòbuls d'ERC. L'inflable i el diumenge  assolellat ha omplert la nostra Plaça de nens i nenes que volien saltar i jugar en el nostre inflable. L'èxit de la jornada ha estat total i de nou el groc d'ERC present al nostre barri. La nova ERC "vota" de nou.....Bona Festa Major!    

Oriol Junqueras a la Festa Major de Les Corts

Festa Major a Les Corts

Aquesta nit ERC ha començat la Festa Major de Les Corts amb un sopar al nostre Casal amb la companyia de quaranta militants i amics del barri que s'han volgut aplegar amb nosaltres. La vetllada ha estat acompanyada a més pel nou president del partit Oriol Junqueras i pel President de la Federació de Barcelona Oriol Amorós. Durant el sopar hi ha hagut una ronda de parlaments que han animat als militants, simpatitzants i amics d'ERC a treballar plegats i sense descans pels objectius que la nova ERC té plantejats: soberania nacional i justícia social. 

10A Les Corts

Les Corts diu SÍ al 10A

El diumenge va ser un dia que molts recordarem com la primera pedra que va possibilitar un canvi en la mentalitat de tothom (i si no que li diguin  a la Sra Fernández Bozal). Sense recursos institucionals però amb molta il·lusió i voluntariat s'ha fet realitat allò que molts pensaven que no seria possible i...desitjaven que no ho fos. Gràcies Sr Hereu per posar-nos les coses tan difícils. No sap l'energia que ens va donar. Cal felicitar-nos tots i, en especial, a tota la munió de voluntaris i voluntàries que des de ja fa molt de temps han estat treballant des de la primera consulta d'Arenys de Mar fins a la ciutat de Barcelona. I en aquest moment històric el nostre casal no podia faltar. Gràcies a tots i totes.... ara comença el futur i tenim molta pressa.

Xerrda d'en Pere Bosch sobre el Cas Palau

Xerrada sobre el Cas Palau

La xerrada que vàrem compartir els militants de Les Corts amb Pere Bosch va ser tot un èxit. Les dades contundents que deixaven anar cada diapositiva de la seva presentació eren impressionats. Bona feina de la Comissió del Parlament i bona feina d'Esquerra. No hi ha dubtes però ara cal que la Justícia actui. Gràcies Pere Bosch!

Esquerra + Reagrupament a Les Corts

Presentació d'Esquerra + Reagrupament a Les Corts

La presentació d'ERC+Reagrupament s'ha fet visible avui a la Plaça de la Concòrdia. Barcelona necessita un bon alcalde i "Esquerra+Reagrupament+representats veïnals+altres entitats" ens hem unit per presentar en Jordi Portabella perquè sigui l'alcalde de Barcelona. A Barcelona anem junts amb en Jordi. Volem sumar més i per això us oferim que ens dongueu idees, la vostra idea. Volem sumar més i per això us oferim que participeu en la nostra campanya! BARCELONA - PORTABELLA - Renovació - Criteri  

Nova Executiva a Les Corts

Nova executiva de la Federació Comarcal de Les Corts

El passat 13 de gener va tenir lloc el congrés de la Federació Comarcal de Les Corts, on va ser escollida una nova executiva, que ha quedat constituïda per: PRESIDÈNCIA: Raül Jiménez ORGANITZACIÓ: Francesc Llamas IMATGE i COMUNICACIÓ: Xavier Garriga FINANCES: Antoni Segarra ACCIÓ POLÍTICA i POLÍTICA MUNICIPAL: Xavier Navarro FORMACIÓ i DONA: Judith Vendrell ACTES i MOBILITZACIONS: Joan Carles Manzanero ASSOCIACIONISME: Jordi Castellana PORTAVEU JERC: Mireia Sabaté PORTAVEU DISTRICTE: Núria Cuenca