Les Corts - Casal Josep Sunyol

El nostre equip

 • Mercè Gómez i Rodríguez
  Mercè Gómez i Rodríguez Secretaria d'Imatge i Comunicació

  Vaig néixer al districte de Les Corts l'any 1962 i sempre he viscut en aquest barri com hem fet molts dels cortsencs i cortsenques.

  Comparteixo i m'identifico amb els valors d'ERC. Sóc una persona socialment activa i compromesa i, per això, vaig decidir ser militant d'un partit que promou els valor republicans en la societat, centrats en els aspectes cívics i democràtics i desenvolupats en la quotidianitat, fent participar la ciutadania en l’assumpció d’aquests valors. Per aquest motiu, vaig acceptar la gestió la Secretaria d'Imatge i Comunicació del Casal Josep Sunyol, aportant tot el meu coneixement professional.

  La meva tasca a la Secretaria d'Imatge i Comunicació és ser l'altaveu pels veïns i veïnes de Les Corts de totes les propostes que treballen les conselleries i secretaries d'ERC Les Corts per millorar el nostre districte i la vida de les persones que vivim en ell.

  La meva trajectòria professional va començar treballant en entitats del sector privat i, des de fa més de 30 anys, he treballat en projectes que tenen impacte social en el sistema universitari.

  Després de treballar en diferents departaments i facultats, al començament dels anys 90, vaig participar en diferents projectes de la Universitat de Barcelona com l'adequació i transformació del Campus Universitari Mundet i la creació del primer Parc Científic de l'estat espanyol.

  De l'any 2005 al 2008 vaig conèixer en profunditat la gestió universitària i el sistema universitari català, exercint les funcions de Cap de Gabinet del Rector de la Universitat de Barcelona.

  En l'actualitat, porto la gestió de difusió de la ciència i foment de vocacions científiques i tecnològiques entre el jovent.

  També em preocupa el benestar animal i, per això, sóc fundadora i secretària de l'Associació 4 potes Les Corts. Treballem per a la millora dels espais públics i d'esbarjo de gossos, ajudem a persones amb pocs recursos que tenen un animal a càrrec i col·laborem amb protectores.

  Sóc sòcia d'entitats que promouen la cultura i la llengua catalana com Òmnium i l'ANC.

  M'agrada col·leccionar miniatures de qualsevol cosa i llapis de tots els racons del món.

  La meva passió... la meva filla i els meus gossos.