Les Corts - Casal Josep Sunyol

El nostre equip

 • Elisabet Bercial i Fernández
  Elisabet Bercial i Fernández Consellera de Districte

  Vaig néixer el 29 de maig de l'any 2000 i des d'aleshores sempre he viscut al barri de Les Corts.

  Durant tota la meva vida vaig estudiar al Pare Manyanet, i allà també vaig fer el batxillerat de la modalitat humanística. Actualment, estic cursant el tercer curs del grau de Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat Pompeu Fabra, i alhora l’any passat vaig començar el grau en Relacions Internacionals de la Universitat Oberta de Catalunya.

  Al 2016 vaig començar a militar a les Joventuts d'Esquerra Republicana i des d'aleshores he ocupat diverses responsabilitats. En l'àmbit local he estat secretària de Comunicació, Feminisme i Moviments Socials i durant els tres últims anys he estat Consellera Nacional. També he estat secretària de Comunicació i Imatge de la regional de Barcelona durant dos anys.

  També milito a Esquerra Republicana de Les Corts, on contribueixo des de la secretaria de Ciutadania, des de la qual aspiro a construir un casal més divers i treballar per la interculturalitat.

  Des del juliol de 2019, sóc Consellera de Districte pel Jovent Republicà. Des d'aquest càrrec intento portar una perspectiva juvenil als diversos espais del districte. Ara bé, anteriorment també he treballat en l'àmbit de la comunicació política. 

  Sóc sòcia d'Òmnium Cultural i el meu temps lliure m'agrada dedicar-lo a la lectura i a la fotografia.