L'Hospitalet de Llobregat

Notícia

Junqueras s'interessa per la situació social provocada per la Covid-19 a l'Hospitalet en una visita als barris de Collblanc i la Torrassa

“L'Hospitalet mereix una nova oportunitat, i qui millor pot encapçalar-la és Esquerra Republicana perquè estem aquí per servir la gent d'aquesta ciutat com hem fet durant 90 anys”
 

Aquest matí el líder d'Esquerra Republicana Oriol Junqueras ha visitat l'Hospitalet, en una passejada pels barris de Collblanc i la Torrassa acompanyat pel portaveu republicà Antoni Garcia i la presidenta local Sílvia Casola. “L'Hospitalet és una ciutat que jo tinc al cor, hem tingut la sort de tornar a passejar per alguns dels barris d'aquesta ciutat i trobar molt de suport i carinyo”, ha compartit Junqueras. Durant la trobada, s'han visitat diferents punts del districte, com el castell de Bellvís, la plaça Espanyola o el Mercat de Collblanc, per parlar amb els veïns i veïnes sobre la situació dels barris i com ha afectat la pandèmia a les famílies i el petit comerç de la ciutat.

El recorregut ha començat al castell de Bellvís, on Oriol Junqueras ha conegut de primera mà la història i les vivències d'alguns dels veïns que hi van néixer quan era conegut com la Torrassa, que va donar nom al barri. Passant per la plaça Espanyola, punt central del districte, Junqueras s'ha interessat per la situació social d'un barri amb una de les densitats més altes d'Europa, i com ha afectat la pandèmia als seus veïns i veïnes.

Posteriorment, els republicans s'han dirigit al Mercat de Collblanc, on Oriol Junqueras han compartit molts moments amb la gent que s'aturava a conversar i fer-se fotos, i que li donaven ànims i manifestaven la seva alegria per la seva llibertat. També ha intercanviat impressions amb paradistes i comerciants del mercat, interessant-se per com han hagut de fer front a la situació provocada per la Covid-19.

El portaveu republicà i cap de l'oposició a l'Hospitalet, Antoni Garcia, li ha agraït a Junqueras “que ens hagis pogut acompanyar avui, després de recuperar la llibertat, la teva preocupació per la situació dels veïns i veïnes de l'Hospitalet, i l'interès per la feina que fem Esquerra Republicana a l'Hospitalet”. En aquest sentit, Oriol Junqueras ha valorat diferents temes de ciutat, com l'afectació per la crisi provocada per la Covid-19, però també en altres àmbits com Cal Trabal, on ha deixat clar que “seguirem treballant per la defensa del patrimoni agrari que representa Cal Trabal”.

Per últim, Junqueras ha manifestat que “l'Hospitalet mereix un futur millor, una nova oportunitat”, i ha afegit que “qui millor pot encapçalar aquesta oportunitat és Esquerra Republicana, perquè estem aquí al costat de la gent, estem aquí per servir la gent d'aquesta ciutat com hem fet durant 90 anys".