L'Hospitalet de Llobregat

Notícia

Joan Barrachina, delegat de la UGT a l'Hospitalet de Llobregat, formarà part de la candidatura d'Esquerra Republicana a Madrid


El Consell Nacional aprova les llistes a les eleccions generals del proper 28 d'abril, que encapçalaran Oriol Junqueras al Congrés, i Raül Romeva al Senat, i la coalició electoral amb Sobiranistes.
 
Esquerra Republicana va aprovar ahir les candidatures a les eleccions generals convocades per al proper 28 de'abril, que estaran encapçalades per Oriol Junqueras, Gabriel Rufian i Carolina Telechea al Congreso, i Raül Romeva pel Senat. L'hospitalenc Joan Barrachina també en formarà part de la llista de candidats.
 
Barrachina, delegat de la UGT a l'Hospitalet, ja va ser escollit com a candidat el passat 4 de març en el congrés comarcal d'Esquerra Republicana del Baix Llobregat i l'Hospitalet. Ara, el Consell Nacional ha confirmat la seva inclusió a la candidatura republicana, acompanyant Junqueras i Rufian per la demarcació de Barcelona, com a número 25.
 
El candidat hospitalenc, ha manifestat que “en el moment actual, hem de bastir un bloc democràtic i antifeixista, per aturar l'onada repressiva i la retallada de drets civils, socials, i també laborals”. En aquest sentit, Barrachina ha assenyalat que “cal anar a Madrid, a plantar cara, a defensar als treballadores i treballadores, i a defensar la democràcia, davant la dreta i un PSOE acomplexat que els hi fa seguidisme”.
 
Per Joan Barrachina, que també forma part de la candidatura municipal d'Esquerra Republicana acompanyant a l'alcaldable Antoni Garcia, “aquestes eleccions són una mostra de la debilitat del govern socialista, incapaç d'actuar amb valentia per dialogar i avançar, amb propostes valentes per Catalunya”, i ha afegit que “no ens ha de fer por ni el diàleg ni la democràcia; el diàleg i la democràcia són la solució, no el problema”.