Llagostera

Totes les notícies

Creació d’una zona verda i d’horts públics a l’entorn de la riera Gotarra

Les rieres i els boscos de ribera han de ser objecte de protecció, així com tinguts en compte per les seves propietats. De manera especial, volem posar en valor un tram de la riera Gotarra, com a element d’interès i de lleure. Per altra banda, considerem important potenciar la cultura de l’hort, molt arrelada al nostre país, com a activitat de lleure i de pràctica d’hàbits saludables. Un bon sistema és destinar i adequar terrenys municipals per al lloguer de petites parcel•les destinades a horts públics. Per tot això, proposem recuperar l’entorn de riera que voreja la carretera de Sant Llorenç i arriba fins al carril bici, i ubicar, a l’altra banda de la carretera, horts públics. Donaria un valor afegit a l’àrea on hi ha la llar d’infants El Carrilet i on ubicaríem la nova residència geriàtrica, permetent així un bon espai de passeig i esbarjo de la gent que en faci ús. A més, permetria crear un itinerari alternatiu a l’actual traçat del carril bici, al seu pas per l’avinguda de l’Esport.

Jordi Noguera

La nova Residència Geriàtrica Josep Baulida

Fa quatre anys vam fer la proposta d’una nova ubicació per a la Residència Josep Baulida a l’avinguda de l’Esport. A dia d’avui estem contents que aquesta idea sigui compartida per les forces polítiques de l’equip de govern. Però cal passar de les paraules als fets: durant l’actual legislatura s’ha fet una gestió ben tímida i d’última hora en aquest sentit. El pròxim mandat ha de servir per desenvolupar realment aquest nou projecte, el qual dotarà els residents d’un espai modern, preparat i accessible, que facilitarà la tasca dels treballadors i que s’ubicarà en un espai agradable, assolellat i sense barreres per a la mobilitat.

La nova Residència Geriàtrica Josep Baulida

Fa quatre anys vam fer la proposta d’una nova ubicació per a la Residència Josep Baulida a l’avinguda de l’Esport. A dia d’avui estem contents que aquesta idea sigui compartida per les forces polítiques de l’equip de govern. Però cal passar de les paraules als fets: durant l’actual legislatura s’ha fet una gestió ben tímida i d’última hora en aquest sentit. El pròxim mandat ha de servir per desenvolupar realment aquest nou projecte, el qual dotarà els residents d’un espai modern, preparat i accessible, que facilitarà la tasca dels treballadors i que s’ubicarà en un espai agradable, assolellat i sense barreres per a la mobilitat.

Jordi Noguera

Construcció d’una plaça porxada en el nou tram de l’Avinguda del Canigó

La connexió del sector Mas Sec amb el centre del poble —mitjançant la prolongació de l’avinguda del Canigó fins al carrer Almogàvers— és per a nosaltres una prioritat urbanística real. La urbanització d’aquesta zona s’haurà de dur a terme amb visió de futur, tenint en compte que esdevindrà un lloc cèntric dins el nucli urbà. És per això que proposem la construcció d’una plaça coberta en aquest emplaçament, que dotaria Llagostera d’un espai nou i diferent on dur a terme activitats diverses. La nostra intenció és ubicar-hi el nou mercat setmanal de dissabte, especialment dirigit a la venda de productes locals i que seria una molt bona eina per a la promoció del municipi. El projecte també inclouria una zona de pàrquing, que solucionaria part del problema d’aparcament al centre del poble.

Llagostera

Components de la candidatura d'Esquerra de Llagostera: Sílvia Fà i Àlex Puig

La candidatura d’Esquerra de Llagostera està formada per un grup de persones de Llagostera que ens sentim molt vinculats i arrelats al nostre poble. Som persones nascudes al poble i d’altres que hi han vingut a viure des d’altres llocs; gent jove, que aporta aire fresc i modernitat, i persones d’edat més avançada, dotats d’experiència i capacitat de reflexió. Ens presentem com un grup molt divers, amb diferents professions, amb inquietuds personals molt diverses, però amb un clar objectiu comú: representar tots els col•lectius del nostre poble i treballar fermament per a millorar-lo. Avui presentació de les persones que ocupen els llocs 4 i 5 de la nostra candidatura: Sílvia Fà i Àlex Puig Conegueu la Sílvia i l'Àlex en el document PDF adjuntat més avall a: DOCUMENTS RELACIONATS

Esquerra Llagostera presenta 15 propostes clau per a Llagostera

La candidatura d’Esquerra, de mans de Jordi Noguera, ha presentat les propostes com a compromisos realistes però alhora ambiciosos i que tenen en compte les necessitats dels llagosterencs i les mancances del municipi. Destaca, la proposta de la construcció d’una plaça porxada en el nou tram per urbanitzar de l’Avinguda Canigó, fer els primers passos reals per tirar endavant un nou emplaçament per la Residència Geriàtrica Josep Baulida i la creació d’una zona verda i d’horts públics a l’entorn de la Riera Gotarra. Referent a les persones, Esquerra de Llagostera aposta per la creació de la policia de proximitat a pagès i urbanitzacions amb la preparació i formació adient per patrullar amb regularitat i amb un bon coneixement del territori. PROPOSTES CLAU PER A LLAGOSTERA 1. Plaça porxada a l’Avinguda del Canigó on ubicar-hi el mercat. 2. Endegar el procés per construir una nova Residència Geriàtrica a l’Avinguda de l’Esport. 3. Recuperació del projecte del centre cultural de Can Roig. 4. Consulta popular sobre el futur de Can Boada. 5. Creació d’una zona verda i d’horts públics a l’entorn de la riera Gotarra 6. Nomenament de la figura del policia de proximitat, per patrullar pels veïnats de pagès i urbanitzacions. 7. Instal•lació de semàfors davant del parc de la Torre i de la zona industrial (Final c/ Costa Brava). 8. Crear un accés peatonal des de la Rotonda de Caldes al Carril Bici (La Barrera). 9. Noves vies verdes que uneixin urbanitzacions, veïnats i casc urbà (del parc de la torre al Casal Parroquial). 10. Creació de nous espais per a la pràctica esportiva, que solucioni l’actual problema de la manca d’espais dels clubs. 11. Cobertura wifi al conjunt del municipi. 12. Redactar un projecte de reforma del Passeig Pompeu Fabra amb la participació dels veïns. 13. Reclamar al Departament de Salut la millora de l’assistència sanitària i exigir la no afectació de les retallades al servei del CAP. 14.

Llagostera

Components de la candidatura d'Esquerra de Llagostera: Esther Alsina i Albert Domenech

La candidatura d’Esquerra de Llagostera està formada per un grup de persones de Llagostera que ens sentim molt vinculats i arrelats al nostre poble. Som persones nascudes al poble i d’altres que hi han vingut a viure des d’altres llocs; gent jove, que aporta aire fresc i modernitat, i persones d’edat més avançada, dotats d’experiència i capacitat de reflexió. Ens presentem com un grup molt divers, amb diferents professions, amb inquietuds personals molt diverses, però amb un clar objectiu comú: representar tots els col•lectius del nostre poble i treballar fermament per a millorar-lo. Avui presentació de les persones que ocupen els llocs 8 i 9 de la nostra candidatura: Esther Alsina i Albert Domenech Conegueu l'Esther i l'Albert en el document PDF adjuntat més avall a: DOCUMENTS RELACIONATS

Eleccions municipals Llagostera. Presentació de la candidatura

El que teniu a les mans és la presentació de la candidatura d’Esquerra de Llagostera a les eleccions municipals del proper 22 de maig. A Esquerra sempre hem cregut en la força d’anar junts, de treballar al costat de la gent del poble per construir plegats un futur millor per la nostra Llagostera. Per aquest motiu hem decidit posar el nostre entusiasme, els nostres coneixements i la nostra experiència al servei de tots els veïns i veïnes del poble. La candidatura d’Esquerra està formada per un grup de persones de Llagostera que ens sentim molt vinculats i arrelats al nostre poble. Som persones nascudes al poble i d’altres que hi han vingut a viure des d’altres llocs; gent jove, que aporta aire fresc i modernitat, i persones d’edat més avançada, dotats d’experiència i capacitat de reflexió. Tots compartim la idea que la gestió municipal ha de ser totalment oberta i transparent, àgil, ràpida, eficient, participativa i amb tracte d’igualtat per a tots els veïns. En definitiva, ens presentem com un grup molt divers, amb diferents professions, amb inquietuds personals molt diverses, però amb un clar objectiu comú: representar tots els col•lectius del nostre poble i treballar fermament per a millorar-lo. Esperem poder-vos encomanar la il•lusió i l’empenta amb què comptem per tirar endavant tots junts la Llagostera del futur, començant des d’ara. És per això que, per Llagostera, SEMPRE SEREM AL TEU COSTAT