Llagostera

Notícia

Correllengua 2011

Les agrupacions locals d’ERC, CIU, IxLL, JNC, Rcat, SI, Colla Gegantera de Llagostera, Comissió de Festes i JPLT organitzen la primera Marxa de Torxes per la independència a Llagostera el proper 22 d’octubre en el marc del Correllengua 2011.

Pretén ser un acte reivindicatiu, solemne, participatiu, però sobretot familiar i festiu, en el que es donarà protagonisme al foc de la Flama del Correllengua.

Abans d’iniciar la marxa des de la Plaça del Castell i per diferents carrers del casc antic i del centre del poble es podrà gaudir d’un tast de cultura catalana en forma de poesia, música i dansa. En aquest aspecte, es comptarà amb la participació de Quim Aiguabella, Maria Àngels Rosselló, joves músics llagosterencs i els Bastoners del Casal Estel Roig de la Bisbal.

Durant la marxa, comptarem amb amenització musical per part de la Colla Gegantera de Llagostera i del grup Gralla de Boix. En arribar a la plaça Catalunya, es llegirà el manifest del Correllengua i es cantarà Els Segadors.

El recorregut començarà a les 8 del vespre amb sortida de la Pça Castell, Pça. Llibertat (ball bastoners), Processó, Fred, Sant Pere, Santa Anna, Pça. Bomba, Concepció, Passeig Pompeu Fabra, Alvarez de Castro i Pça. Catalunya (ball bastoners).

En acabar, tindrà lloc un sopar popular al Casino Llagosterenc, organitzat pel col•lectiu Llagostera Decideix.