Llançà

El nostre equip

 • NEUS FERRÉ CASAO
  NEUS FERRÉ CASAO Regidora i portaveu adjunt del Grup Municipal d'ERC-AM Regidora de l'Ajuntament de Llançà i portaveu adjunt del grup municipal d'ERC-AM.

  Nascuda a Barcelona el 16 d'abril del 1982, vinculada a Llançà des dels 4 anys i resident al Port de Llançà des del 2008.

  Casada i mare d'un nen i una nena.

  Va cursar els estudis primaris i secundaris a La Institució la Miranda de Sant Just Desvern. Va cursar un Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil al CEIR-ARCO Villarroel a Barcelona, i va continuar la seva formació realitzant una Diplomatura en Educació Social a la Universitat Autònoma de Barcelona.

  En referència a l'experiència professional, va iniciar la seva vida laboral, treballant com a Auxiliar administrativa a l'Hospital Clínic de Barcelona. Paral·lelament va tenir contactes professionals amb el Punt d'Informació Jove de VIC i la Llar d'infants Pikins de Barcelona.

  Posteriorment va treballar com a administrativa al CAP Eixample de Barcelona, on després d'uns anys va plegar per incorporar-se a la Fundació Salut Empordà, on actualment encara hi treballa.

  Políticament activa des de la joventut, simpatitzant de les JERC.

  Posteriorment va integrar-se al grup municipal d'ERC-AM a l'any 2015.

  En l'àmbit associatiu a Barcelona va realitzar diverses col·laboracions amb l'associació Sociocultural "La formiga". Va formar part de l'AMPA de la Llar d'Infants el Patinet de Llançà en els anys 2013-2016 essent-ne la presidenta els dos últims anys.
  En l'actualitat és membre actiu del Club de Natació d'aigües obertes "TINTORERES" i jugadora de Pàdel, formant part de l'equip del Club Garbí de Llançà.