Llançà

El nostre equip

 • GUILLEM CUSÍ BATLLE
  GUILLEM CUSÍ BATLLE Regidor i Portaveu del grup Municipal d'ERC-AM Regidor de l'Ajuntament de Llançà i portaveu del grup municipal d'ERC-AM.

  Conseller Comarcal del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i portaveu adjunt del grup d'ERC.

  Alcalde – President de l'Ajuntament de Llançà des del juny de 2015 fins al gener de 2017. Essent alhora, regidor de les àrees d'Interior i Govern Local i de les àrees de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica.

  Regidor d'Unió Llançanenca-AM, Conseller Comarcal i portaveu adjunt d'ERC al Consell Comarcal de l'Alt Empordà a la legislatura 2011-2015.

  Nascut el 9 de maig de 1985 a Barcelona, de família llançanenca, sempre ha viscut a Llançà. Divorciat.

  Va estudiar al CEIP Pompeu Fabra de Llançà, Batxillerat Tecnològic a l'IES Llançà i FP a l'IES Vallvera de Salt. Té un Grau en Seguretat Social i Dret Laboral pel CEF-UDIMA (Universidad a distáncia de Madrid).

  Pel que fa a l'experiència professional ha estat treballant durant 13 anys com a Assessor d'emrpeses i Relacions Externes a Figueres en una mútua d'accidents laborals de la Seguretat Social. Actualment és Director d'oficina a Girona d'una empresa de RRH.

  En l'àmbit polític es va iniciar a finals dels 90 a les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), fins a l'any 2004, quan va passar a militar a ERC. L'any 2003 va participar en les eleccions municipals essent el membre més jove de la llista electoral d'ERC Llançà. L'any 2007 passà a ser secretari d'organització d'ERC Llançà i més tard va presidir la Secció Local fins al maig de 2013. Actualment, és el secretari de Finances de la Secció Local d'ERC. En les eleccions municipals de 2011 va encapçalar la candidatura d'Unió Llançaneca-AM, grup vinculat a ERC, del qual en va ser membre fundador. Ha estat alcalde de l'Ajuntament de Llançà del juny de 2015 fins al gener de 2017. Va ser membre del Consell Nacional d'ERC.

  En l'àmbit associatiu, ha participat en diferents entitats del poble, entre altres, va exercir de secretari del C.E. Llançà i actualment és membre de la junta de la Penya Barcelonista de Llançà. També ha estat sempre molt vinculat amb l'agrupació Sardanista, exjugador del C.B. Grifeu Llançà, exjugador del C.E. Llançà, sempre vinculat a l'associacionisme esportiu i cultural. És soci d'Òmnium Cultural, soci del FC Barcelona i membre de l'Assemblea d'Electes de Catalunya.