Lleida

Notícia

El grup municipal d’ERC-Avancem inicia una campanya informativa per la ciutat Lleida

Grup Municipal
Carpa Informativa
Carpa Informativa
Els republicans instal·laran cada quinze dies, en algun indret de la ciutat, una parada on recolliran les propostes de la gent i explicaran el seu programa
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem a la Paeria inicia una campanya informativa per la ciutat de Lleida. Els republicans instal·laran cada quinze dies, els dimecres a la tarda, en un indret estratègic de la ciutat, una carpa on recolliran les propostes que la gent els vulgui transmetre i els explicaran els projectes que el grup municipal té pel barri i per la ciutat.

Carles Vega, regidor d’ERC-Avancem a la Paeria, explica que amb aquesta nova campanya informativa, el grup municipal vol conèixer les preocupacions reals de cada barri, per estudiar-les i poder dissenyar un programa més adaptat a les seves necessitats. “Hi haurà un targetó amb dues preguntes, què vols i què no vols, tan pel barri com per la ciutat de Lleida. També aprofitarem per reunir-nos amb els comerços, associacions, clubs esportius i veïns del barri per extreure una radiografia més complerta de les necessitats reals del barri”, apunta el regidor.

El grup municipal aprofitarà també la visita al barri per donar a conèixer les seves propostes per la ciutat. “Donarem uns fulls informatius en els quals es podran llegir les propostes més detallades que ERC-Avancem hem elaborat per a cada barrí i per la ciutat de Lleida”, descriu Vega.

La primera parada informativa s’instal·larà demà per la tarda a l’Eix Comercial, entre la Plaça Sant Joan i la Plaça Paeria. El grup municipal planeja dur a terme aquesta acció fins les properes eleccions municipals.