Lleida

Notícia

El grup municipal d’ERC-Avancem demana una reunió extraordinària per valorar la Festa Major

Programes Sobrants
Programes Sobrants
Els republicans demanen fer balanç i revisar aspectes millorables per posar-los en pràctica de cara les festes de tardor i les de maig de l’any que ve
El grup municipal d’ERC-Avancem a la Paeria demanarà en la propera comissió de Serveis a les Persones, una reunió extraordinària per fer balanç de les passades festes de maig i revisar aspectes millorables per posar-los en pràctica de cara les Festes de Tardor i les properes Festes de Maig.

Núria Marín, regidora d’ERC a la Paeria, explica que hi ha vàries activitats, com ara la Ofrena de les Flors que han pres un caràcter totalment religiós, “quan hauria de ser un acte obert a tots els lleidatans siguin de la religió que siguin”. La regidora també apunta que la corporació local “actua tractant de forma diferent certes entitats, quan hauria d’actuar amb totes per igual”. En aquest sentit Marín recorda que les Cases Regionals gaudeixen sempre del dissabte per donar-se a conèixer als Camps Elisis, quan les Entitats Culturals disposen d’un altre dia el qual no té tanta afluència de gent. “Per tant demanarem l’alternança de berbenes en dissabte als Camps Elisis. Tampoc no entenem perquè l’equip de govern convoca la corporació a visitar oficialment les cases regionals i  no les entitats culturals, per tant demanarem també explicacions sobre el criteri que segueix l’equip de govern a l’hora d’organitzar les visites corporatives i millorar aquest criteri de cara futures festes majors”.

Per últim i per segon any consecutiu Marín avisa de l’excés de programes sobrants, “un any més i per segon any consecutiu ens trobem amb un excés de programes que no s’han repartit, casualment tots en castellà. Voldríem saber si això es tracta d’un mal càlcul a l’hora d’imprimir-los o té a veure amb la política castellanitzadora que està seguint l’equip de Ros i que sembla que només porti que despesa econòmica injustificada”, diu Marín.