Lleida

Notícia

El grup municipal d’ERC-Avancem denuncia que la Paeria beneficia sempre als mateixos proveïdors

Entrega de Plaques i Medalles de la Ciutat de Lleida 2017
Entrega de Plaques i Medalles de la Ciutat de Lleida 2017
Els republicans demanen a l’equip de Govern igualtat d’oportunitats per la resta de comerços i empreses de Lleida, mitjançant un procés obert que garanteixi els principis de la contracció pública.
El grup municipal d’ERC-Avancem denuncia que l’Equip de Govern utilitza sempre els mateixos proveïdors per a realitzar les compres de l’ajuntament. Els republicans han fet aquesta denuncia després de comprovar que la Paeria s’ha gastat 16.000 euros en la compra de medalles i plaques en una única joieria, la mateixa a què es recorre quan es fan compres d’aquesta naturalesa.

Carles Vega, president del Grup Municipal d’Erc-Avancem, demana igualtat d’oportunitats per la resta de comerços i empreses de Lleida. “Sempre que s’han hagut de comprar viatges o contractar allotjaments ho ha fet la mateixa agencia de viatges, el mateix passa amb els articles de joieria com les plaques i medalles per la ciutat els quals són encomanats sempre a la mateixa joieria. Podríem dir el mateix dels llibres i material d’oficina, els quals sempre són adquirits a la mateixa llibreria, i així amb molts altres serveis com ara els tipus càtering i restauració”, lamenta el regidor.

Vega demana que a partir d’ara es respecti la igualtat d’oportunitats, endegant un procés obert que garanteixi els principis de la contractació pública. “Totes les empreses de Lleida tenen el mateix dret a participar del seu negoci amb les administracions públiques, per tant demanem que es respecti la lliure comercialització, transparència i igualtat per a tothom”.