Lleida

Notícia

ERC reclama al Govern de la Paeria que es compleixin tots els compromisos i acords aprovats

Regidors ERC-Avancem
Regidors ERC-Avancem
Els republicans insisteixen que l’equip de Govern no està fent prou per implementar les iniciatives aprovades i presenten al Ple de la ciutat una Proposta de Resolució exigint el compliment de totes les propostes aprovades i pendents d’execució
Erc-Avancem a la Paeria reclamarà demà, en el Ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat, el compliment de tots els compromisos i acords adquirits per part del Govern de la Paeria i que encara no s’han executat. Els republicans consideren que, tot i que durant aquests dos anys de mandat s’hagin aprovat nombroses mocions i Propostes de resolució i que Ros s’hagi compromès a presentar diversos plans estratègics, el Govern de la Paeria encara no ha fet cap pas per implementar res d’allò acordat i compromès, per la qual cosa, demà presentaran una Proposta de Resolució exigint el compliment de tots els compromisos pendents d’execució.

Josep Maria Baiget, portaveu del grup municipal, recorda que també resta pendent la revisió del POUM i el ROM (Reglament Orgànic Municipal). “A data d’avui, hem de lamentar que la desídia i el desinterès per part del nostre Govern Municipal, sota argúcies i arguments sense cap tipus de consistència, ni des del punt de vista econòmic, ni polític i ni de càrrega de feina, han comportat que cap Pla estratègic, ni moltes de les mocions i quasi totes les propostes de resolució no s’han implementat, amb l’agreujant que, fins i tot, ens hem hagut de sentir en algunes comissions per part d’algun membre del Govern Municipal: ... voteu el que vulgueu que no ho pensem fer”, lamenta el regidor.

Recordem que els republicans defensaran també demà la creació d’un nou Projecte Educatiu per Lleida i la restitució de la dignitat dels funcionaris municipals víctimes del franquisme.

El grup municipal lamenta també la decisió de Ros no voler cedir espais municipals pel Referèndum i considera fora de lloc les declaracions de Joan Gómez en les quals deia literalment ‘els lleidatans també tenen dret a no tenir referèndum’. Segons Baiget, “El pacte amb PP i Ciudadanos està passant factura al Paer en Cap, qui per no perdre pes polític sacrifica un dret tan fonamental com el d’anar a votar i a la democràcia. Hem de recordar a Ros que una gran majoria de lleidatanes i lleidatans volen votar al referèndum i que ell ha d’actuar con Alcalde de tothom, no com a hooligan dels seus socis”.