Lleida

Notícia

ERC ‘planta’ els actes oficials de la Fira la i Festa Major

Regidors ERC
Regidors ERC
Carles Vega lamenta que tot i que la setmana passada va demanar formalment que s’aturés tota activitat institucional, especialment la que afecta a comissions informatives, Ros faci cas omís i continuï treballant només amb C’s i PP
El grup municipal d’ERC-Avancem a la Paeria, recorda a Ros que no assistirà a cap activitat institucional, i aquesta inclou tant les comissions informatives com les inauguracions i les activitats organitzades en motiu de la Festa Major. Els republicans lamenten que tot i avisar a l’equip de Govern que seria aconsellable aturar tota activitat institucional, especialment les que fan referència a les comissions informatives, Ros continuï amb l’activitat, fent cas omís a la situació que està vivint Catalunya en aquests moments, i organitzant el consistori juntament amb C’s i PP.

Carles Vega, president del grup Erc-Avancem, recorda a l’alcalde que ja van anunciar la setmana passada que no assistirien a cap comissió, “la setmana passada vam demanar, juntament amb altres grups municipals, la paralització de l’activitat institucional mentre continués la situació injustificable i abusiva d’intervenció de facto de la Generalitat per part del govern de l’Estat i de les privacions de llibertats i drets democràtics que vol imposar aquest darrer a Catalunya. Això inclou la Comissió d’Economia que tenia lloc avui”, diu Vega.

L’edil republicà que tampoc no assistiran als actes oficials com a regidors o regidores, “això no exclou que participem dels actes de la Fira ni de la Festa Major com a ciutadans”, finalitza el regidor.