Lliçà d'Amunt

Notícia

Moció conjunta de la oposició demanant la dimissió del regidor Fran Sánchez del PSC

nota de premsa
regidor,psc,fran sanchez,dimissió
Petició dimissió Fran Sánchez
Comunicat de premsa
 
Lliçà d’Amunt, 24 de gener de 2022
 
La oposició en bloc presentem una moció de reprovació exigint la dimissió del regidor i segon tinent d’alcalde Francisco Sánchez Castilla.
 
El regidor en qüestió vol ocupar la plaça de gerent de la Mancomunitat de la Vall del Tenes sense deixar el càrrec de regidor.
 
Encara que legal, és inadmissible èticament exercir de regidor d’un municipi que pren decisions que afecten el teu lloc de feina, i a la inversa, no és correcte com a Gerent haver de prendre decisions que es portin a debat a una taula on hi ha asseguts el teu alcalde i altres regidors/es del teu municipi. Incompatibilitat que en cap cas es permet dins dels mateixos ajuntaments. Veiem com, en aquest cas s’aprofita la bona fe de qui redactà els estatus i/o les normes de la Mancomunitat que no pensà mai que això podria passar.
 
És per això i per tot l’exposat a la Moció (adjunta a continuació) que demanem que deixi el càrrec i que la Mancomunitat de la Vall del Tenes reguli el fet de la mateixa manera que passa a altres organismes públics com els ajuntaments.