Esquerra Republicana Lliçà de Vall

Totes les notícies

Marta Bertran i Ramon, primera alcaldessa de Lliçà de Vall

Marta Bertran i Ramon, primera alcaldessa de Lliçà de Vall Molta sort i encerts, també als regidors Marc Rico, Sònia Farrés i Josep Martorell. Des d'Esquerra Republicana de Lliçà de Vall treballarem per un poble territorialment sostenible, que posi l'educació al centre de totes les polítiques, tolerant i econòmicament transparent.

911 gràcies

MOLTES GRÀCIES VEÏNS I VEÏNES DE LLIÇÀ DE VALL! Hem fet historia! Per primera vegada en democràcia a Lliçà de Vall ha guanyat Esquerra Republicana i el Jovent Republicà. Hem incrementat un 37.4% dels vots respecte les eleccions del 2015. Des de la secció local d'Esquerra Republicana i amb el suport imprescindible del Jovent Republicà de Lliçà de Vall vetllarem per un municipi sostenible i inclusiu que posi l'educació al centre de totes les polítiques. Vetllarem per un poble que fomenti l'envelliment actiu, que doni la veu a les joves i que sigui participatiu i transparent en la gestió econòmica. Molta sort a les 2 noves regidores i als 2 nous regidors: Marta Bertran, Marc Rico, Sònia Farrés i Josep Martorell. Ho fareu increïblement bé! Tampoc oblidem a les preses polítiques i a les exiliades polítiques. Els resultats a Lliçà de Vall a les eleccions europees parlen per si sols i des de la nostra secció local no us oblidem #LlibertatPresesiExiliadesPolítiques JA! No tenim paraules per expressar la nostra emoció i felicitat! Seguim! Fins a la República, sempre #Il·lusióiCompromís #connectats  

INICI DE CAMPANYA - Presentació del programa i la llista

El passat divendres 10 de Maig, a la Plaça de la Vila, vam presentar el projecte d'Esquerra Republicana i el Jovent Republicà de Lliçà de Vall i l'equip que ho ha fet possible, en un acte on ens vam sentir molt ben acompanyats per vosaltres, moltes gràcies a tots i totes. Il·lusió i compromís, el nou projecte d'Esquerra Republicana i el Jovent Republicà de Lliçà de Vall. Un projecte creat des del compromís amb un poble i la seva gent, escoltant-los activament per resoldre les necessitats reals. Un programa que entengui i vetlli per un Lliçà de Vall sostenible, participatiu i tolerant. Un programa que posi l'educació al centre de totes les polítiques, amb visió de poble, que potenciï l'envelliment actiu, que protegeixi l'espai natural i el medi històric del municipi. Un programa basat en la transparècia i el rigor en la gestió econòmica, que sigui tolerant amb tota la diversitat, que fomenti el benestar i l'esport com a pràctica educativa i saludable. Un programa que vegi al jovent, no com al futur sinó amb al present. Un equip incansable, tècnic, preparat i determinat amb els valors de poble. Feu-nos confiança per fer, de Lliçà de Vall, un poble millor.

Presentació de la candidata Marta Bertran i Ramon

El passat dissabte 23 de Març vam celebrar la presentació de la candidata Marta Bertran i Ramon i la primera mostra del projecte 2019-2023, un projecte basat en la qualitat de vida, l’educació, la participació, el benestar social, la cultura, el dinamisme econòmic i d'ocupació, el rigor en la gestió municipal i el desenvolupament sostenible. Un dia molt especial a l'equipament municipal de Can Coll, un entorn immillorable al futur centre cultural del poble. Era important per a nosaltres intentar traslladar, d'una manera distesa i sensible, tots els valors que ens representen com a equip i com a persones. És per això que vam comptar amb un taller d'infants, per a que ells tinguéssin el seu espai i la seva atenció doncs no entenem un Lliçà de Vall allunyat de les necessitats d'aquests. I és que, tal i com també va expressar la Marta, posar-se les ulleres d'infant i veure-hi des de la seva perspectiva, ens dona la clau per pensar, somiar i treballar en el poble que volem. També vam comptar amb diferents taules amb begudes i menjar. Des d'Esquerra Republicana i el Jovent Republicà de Lliçà de Vall, donem valor al comerç local, de proximitat i ecològic. És per aquest motiu que vam encarregar a comerços del poble aquestes tasques. A més a més, valorem la cultura i les arts escèniques i els hi donem la importància que per nosaltres tenen. En aquest sentit, hi va haver música en directe durant tot l'acte. Gràcies a tots els veïns i veïnes que ens vau acompanyar. A tothom que va venir a conèixer el projecte i a donar-li suport. Sense vosaltres no hagués estat possible.   "Allò que val és la consciència de no ser res si no s'és poble. I tu, greument, has escollit".                                Vicent Andrés Estellés Podeu veure totes les imatges en la nostra galeria de fotografies: http://locals.esquerra.cat/llicadevall/galeria/presentacio-candidatura-marta-bertran-i-ramon

Un nou espai per a totes i tots

Treballar amb essència, ampliar mirada i apropar-nos a tots els veïns i veïnes de Lliçà de Vall eren qüestions que ens preocupaven i que ens van impulsar a decidir obrir el nou espai d'Esquerra Lliçà de Vall i el Jovent Republicà. Un espai obert pensat per compartir idees, treballar en xarxa i fomentar la creativitat, la transparència, el diàleg i la reflexió sobre el present i futur del nostre poble. Vam inaugurar-lo el passat dissabte 26 de gener i va ser una jornada molt emotiva per tots i totes nosaltres que no hagués estat tan il·lusionant sense la participació de totes les persones que van venir a veure'ns i ho van fer possible. En aquest nou espai, el diumenge 27 de gener, vam realitzar la primera activitat: un taller de coaching pels grups de treball d'Esquerra Lliçà de Vall i el Jovent Republicà. En aquesta sessió vam treballar les accions de la política municipal des dels valors que defensem, com ara la igualtat, el respecte, el benestar de les persones, l'empatia i el respecte per l’entorn natural. Seguim, doncs, aquest projecte amb moltes ganes de treballar, d'escoltar les necessitats i problemàtiques del poble i intentant transmetre tots els valors i motivacions que ens defineixen com a grup.  Adreça: Plaça de la Vila, nº 2. Lliçà de Vall (08185).  

UNA NOVA ETAPA - Elecció de la candidata i la nova executiva

El passat 30 d’octubre es va celebrar l’assemblea d’Esquerra Republicana de la secció local de Lliçà de Vall per tal d’escollir la nova executiva i la nova cap de llista per a les eleccions del 2019.   Emoció, il·lusió i futur.   Paraules que podrien definir a la perfecció el dia d’ahir.   La proposta d’executiva encapçalada, a la presidència, per Joaquim Soler i Pacheco i que compta, a la secretaria d’organització amb en Marc Rico, a finances amb en Josep Maria Martínez, a dona i igualtat amb l’Ainhoa Martín, a política municipal amb la Marta Bertran i com a responsable del Jovent Republicà i a la secretaria d’imatge i comunicació a l’Aina Martorell, va ser l’escollida. Des de l’executiva local ens agradaria donar les gràcies a totes les persones que van posar el seu granet de sorra abans que arribéssim nosaltres per tal que el partit tirés endavant i a totes aquelles que ens acompanyaran en aquest viatge. Agafem doncs, amb molta força, aquesta nova etapa on esperem que ens acompanyin molts encerts.   Per altra banda, Marta Bertran i Ramon va ser escollida com la candidata per a les eleccions del 2019, amb un 92,3% dels vots (24 vots a favor i 2 abstencions). Des del grup municipal et desitgem molts encerts en aquesta etapa, Marta. Estem convençuts que, com tot el que fas, ho encararàs d’una manera il·lusionant i amb força, i, com ens vas dir ahir, seguint les dues passions que no pots amagar: la pedagogia i la infància.   Encarem, doncs, aquesta nova etapa amb moltes ganes de treballar i amb l’objectiu d’intentar transmetre a tots els valors que ens defineixen com a persones i com a grup municipal.   

1O - RECORDANT EL PASSAT LLUITEM PEL FUTUR

El passat 1 d’octubre vam retrobar-nos un any després de viure com un poble volia votar, de forma sobirana i pacífica, el futur del nostre país i el nostre municipi. Un dia emocionant gràcies a totes les que vam exercir el nostre vot lliurement, tant si vam dir sí com si vau dir no, i als que van aconseguir fer possible, d’aquell dia, una data assenyalada: als que vam presidir les meses, a la família que va custodiar les urnes, als que van facilitar els materials necessaris, als del suport informàtic, a les escoles, als joves, a la gent gran i a totes les persones anònimes que van fer-ho possible. A totes elles i als nostres polítics que, per donar la veu al poble, ara són empresonats, com el nostre president Oriol Junqueras, o exiliats. Gràcies Lliçà de Vall per ser un poble compromès i lluitador. No defallirem!