Esquerra Lloret de Mar

Notícia

Esquerra Lloret commemorarà el cinquè aniversari de l’1 d'octubre amb l’emissió d’un documental sobre el referèndum al municipi

Fragment del documental
Fragment del documental
L’acte serà el dissabte 1 d'octubre a les 7 de la tarda al Teatre municipal de Lloret.

El pròxim dissabte 1 d’octubre se celebraran cinc anys de l’organització del referèndum d’autodeterminació de Catalunya i des de la secció local d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar s’ha organitzat l’emissió d’un documental de producció pròpia que donarà a conèixer les interioritats de com es va organitzar i desenvolupar la celebració del referèndum a la localitat selvatana.

El documental detallarà, de la mà de diferents protagonistes que hi van participar, com es van coordinar els preparatius del referèndum durant les setmanes prèvies a la votació i el desenvolupament de tota la jornada electoral.

L’alcaldable d’Esquerra Lloret i president de la secció local, Albert Ferrández, ha destacat que “des d’Esquerra Lloret volíem rememorar els fets de l’1 d’octubre al municipi i com els ciutadans d’afinitats polítiques diferents van sumar forces per fer possible el major exercici democràtic de les darreres dècades”.

L’acte es durà a terme el dissabte d’1 d’octubre a les 7 de la tarda al Teatre Municipal de Lloret de Mar amb entrada gratuïta i fins a exhaurir l’aforament de l’equipament.

Des d’Esquerra Lloret es fa una crida als lloretencs i lloretenques que disposin de material audiovisual (vídeos, fotografies, etc.) i vulguin cedir-lo per a l’elaboració del documental poden enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected].