Manresa

Notícia

Esquerra Manresa regalarà senyeres en motiu de la Diada per quart any consecutiu

Un any més, des d’ERC Manresa ens volem sumar activament als actes de commemoració de la Diada de l’Onze de Setembre.

Vist l’èxit obtingut a les diades dels tres últims anys, durant les quals des d’ERC Manresa vàrem decidir començar una petita campanya per regalar senyeres a tothom qui ho desitgés, aquest any tornarem a repetir-la.

Tothom qui ho desitgi, doncs, podrà passar a recollir la seva senyera gratuïtament a la nostra Seu Local (pl. Major, 17), els propers 8, 9 i 10 de setembre, de 18 a 21 h, i fins que s’exhaureixin les existències.

Creiem que iniciatives com aquesta poden ajudar a estendre encara més el costum d’engalanar els balcons durant la Diada amb la nostra bandera. I que només la perseverança i l’esforç col•lectiu, simbolitzat en gestos de dignitat com aquest, portaran l’alliberament nacional del nostre país.

ERC Manresa convida tothom, a més, a la tradicional xocolatada que ofereix cada Onze de Setembre al matí. Aquest any, com a novetat, tindrà lloc a la plaça de Crist Rei, enlloc del parc de Puigterrà on es celebrava normalment. L’acte tindrà lloc a partir de les 11 del matí i constarà de la hissada d’una estelada, un bloc de parlaments i la xocolatada pròpiament dita. Després de la xocolatada, ERC Manresa, conjuntament amb les JERC Bages, s’uniran a la tradicional ofrena floral a la plaça 11 de setembre, que tindrà lloc a partir de les 12 del migdia.

Ja el dia abans, des d'ERC ens unim activament a la Marxa de Torxes que s'organitza per segona vegada en motiu de la Diada. I de cara a la tarda del dia 11, animem tothom a participar en la manifestació unitària que cada any es celebra a Barcelona. La manifestació tindrà com a punt de partida la plaça Urquinaona i acabarà a l’Arc de Triomf (passeig de Lluís Companys) on enllaçarà amb la tradicional Festa de la Llibertat, que organitza la Comissió 11 de setembre, i on actuaran els grups de rock At Versaris + Asstrio, Els Pets i Els Amics de les Arts.