Maresme

Notícia

Els diputats Pau Morales i Mònica Palacín visiten les instal·lacions del Tecnocampus per conèixer-ne els projectes

  • Pau Morales, Mònica Palacín i Josep Lluís Checa conversen sobre els projectes del Tecnocampus
Aquest passat divendres els diputats d'Esquerra al Parlament de Catalunya, Pau Morales i Mònica Palacín, s’han reunit amb el director general del Tecnocampus de Mataró, Josep Lluís Checa, per conèixer quina és l'activitat que fan des d'aquesta institució.
 
Sobre el contingut de la trobada, el diputat de Jovent Republicà ha assenyalat que "hem parlat dels projectes que té el Tecnocampus amb relació a la comarca i el país".
 
Durant la reunió, els diputats maresmencs han pogut conèixer també les instal·lacions del Tecnocampus: la part docent, el Parc Empresarial, l'Espai de Congressos, etcètera. La diputada de Pineda, Mònica Palacín, ha valorat molt positivament la trobada, especialment tot allò que feia referència a les idees al voltant de l'economia circular.
 
La visita dels republicans al Tecnocampus forma part de l'activitat parlamentària que desenvolupen a la comarca, aprofitant l'àmplia representació del partit (amb Pau Morales, Najat Driouech i Mònica Palacín) al Maresme. L'objectiu, com afegia Morales, no és altre que "posar-nos al servei de les institucions de la comarca per aconseguir el màxim de sinergies possibles tant amb el teixit del territori, com amb l'aposta del país per avançar en una societat del coneixement.