Martorell

Presentació del candidat d'ERC a la població de Martorell

Aquest dissabte la secció local d'ERC ha presentat a la població de Martorell el seu candidat a les pròximes eleccions municipals. Ha estat acompanyat per Joan Tardà, exdiputat del Congrés, en un recorregut per la nostra població. Moltes persones s'han adreçat a ells per saludar-los tant al Mercat Municipal com l'ambulant del barri de "Buenos Aires" i al carrer.

Desdoblament de la B-224 entre Martorell i Sant Esteve Sesrovires

Reproduïm la notícia publicada pels nostre companys de comunicació del Baix Llobregat. La Generalitat destina 28 milions d’euros al desdoblament de la B-224 entre Martorell i Sant Esteve Sesrovires Una inversió necessària per evitar que cada dia 30.000 vehicles travessin la urbanització del Pou del Merli de Martorell El Conseller de territori de la Generalitat, Juli Fernandez, ha anunciat l’inici de la licitació de les obres de desdoblament de la carretera B-224, que connecta el Baix Llobregat amb l’Anoia i que durant el seu primer tram entre Martorell i Sant Esteve Sesrovires té una ocupació molt elevada. “L’objectiu del desdoblament és que qui hi hagi una transformació de la mobilitat, amb una clara millora de la seguretat, al mateix temps que es millora la qualitat de vida dels veïns i veïnes i es millora la competitivitat d’una zona amb una elevada activitat econòmica”, ha declarat el Conseller. El Departament està treballant en els últims anys en la millora integral d’aquesta carretera, amb actuacions que es poden dividir en tres trams, en funció de les seves característiques de traçat, funcionalitat i trànsit: Vallbona d’Anoia -Masquefa; Masquefa – Sant Esteve Sesrovires i Sant Esteve Sesrovires - Martorell. Aquest programa, que inclou actuacions que ja s’han executat i altres que s’executaran en els pròxims anys, suma una inversió de 90 MEUR. Les obres que ara es liciten corresponen, concretament, al desdoblament de la B-224 en un tram de dos quilòmetres de longitud, entre la rotonda del polígon Anoia, a Sant Esteve Sesrovires, i l’enllaç amb l’A-2 i l’AP-7, amb una connexió a la trama urbana de Martorell a través del carrer del Puig del Ravell. Està previst que les obres puguin començar durant la primavera del 2023 i el termini previst d’execució és de 24 mesos. Notícia: https://locals.esquerra.cat/baixllobregat/article/112889/28-milions-al-desdoblament-b224 Us adjuntem uns vídeos que complementan aquesta notícia.

SEAT anuncia que accepta la resolució del PERTE

Avui tenim una bona notícia per la nostra comarca, Seat anuncia que accepta la resolució del PERTE VEC, això significa l'electrificació de la planta de Martorell. Comporta fer instal·lacions a la planta de Martorell per produir vehicles de la plataforma elèctrica petita (Small BEV) tot i que la representació social demana a l'empresa a més l'adjudicació d'una nova plataforma per garantir els llocs de treball.

Ofrena Floral a Lluís Companys

Ahir amics i militants ens van acompanyar a l'acte que vam fer al monument de Lluís Companys de la nostra localitat. En commemoració del 82è aniversari de l'assassinat del president Companys, varen parlar la presidenta de la secció local i el candidat a l'alcaldia. .

Espai del Record al Cementiri Municipal

S'ha obert l'Espai del Record al Cementiri Municipal. La secció local d'ERC el desembre del 2020 va presentar la moció que demanava aquest espai i a la que es van afegir tots els grups municipals, als qui agraïm haver fet possible que la moció tirés endavant i avui sigui una realitat per als martorellencs. .