Martorell

Comunicat de Premsa Cap de Llista per les eleccions municipals 2023

SOULIMANE MESSAOUDI, CANDIDAT D’ERC MARTORELL A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2023 Soulimane Messaoudi ha estat escollit cap de llista a les eleccions municipals del 2023 durant l’assemblea celebrada el passat  7 d’abril. L’actual regidor d’Esquerra Republicana a l’ajuntament de Martorell ha obtingut el 94% dels vots de la militància que ha assistit a l’assemblea. Soulimane Messaoudi  que es presentava com a únic candidat, ha rebut un total de 15 vots a favor i 1 abstenció dels assistents a l’assemblea. Abans de les votacions va presentar un total de 12 avals, molt per sobre dels 5 necessaris per poder-se presentar. Messaoudi s’ha adreçat als assistents, remarcant que “hem d’obtenir un bon resultat a les eleccions municipals per capgirar la situació política a Martorell”: Ha exposat les principals mancances que pateix la ciutadania: “Tenim una taxa d’atur que és la més alta del Baix Llobregat i és especialment dura pel que fa a l’atur juvenil”. “El tema d’habitatge és un dels altres problemas que tenim a Martorell, no es fan polítiques en materia d’habitatge i no hi ha habitatge social”. Així mateix, ha assenyalat la situació política actual: “Tenim un poble amb una majoria absoluta de la dreta catalana, que la seva politica es basa majoritàriament en canviar voreres, fer obres i inauguracions;  no hi ha programa social”. En relació al programa d’ERC Martorell, Soulimane ha ressaltat que “Els Reptes republicans i d’esquerres que tenim son enormes. Nosaltres tenim un pensament que es diferent, volem respondre a les necessitats de les persones, per això farem polítiques per la creació d’ ocupació i per l’accés a l’ habitatge”. Soulimane Messaoudi, cap de llista a les eleccions municipals 2023, ha animat tothom a participar des de la’ unió: “Aquests és un projecte nostre, de tots i totes, de la militància, però també d'aquells martorellencs i martorellenques que vulguin canviar el nostre municipi amb els reptes de futur que ens venen.

Pere Aragonès visita Martorell

El president  Pere Aragonès acompanyat  del nostre candidat i regidor d'ERC de Martorell Souli Messaoudi han assistit a l'Iftar (l'acte nocturn amb que es trenca el dejuni realitzat durant el mes del Ramadà) organitzat per la comunitat islàmica de la Mesquita El Hidaya. El esdeveniment s’ha celebrat a Ca n’Oliveres i també han assistit l’alcalde de Martorell, el cònsol general del Marroc i representans de comunitats Islàmiques entre d’altres. Sala de Premsa de Presidència  

Comunicat de Premsa a la Militància

Informem que aquest any el “xiringuito de la fira” no es podrà fer.  El motiu és pel canvi d’emplaçament de les atraccions que ha fet l’ajuntament aquest any, que es farà al carrer de Josep Vilar.  L’ajuntament ens va dir que les dates de muntatge del  xiringuito serien el 20 i 21 d’abril i les de desmuntatge el 26 i 27 d’abril, degut a que el carrer no pot estar tallat al transit durant més dies. És totalment inviable per nosaltres realitzar el muntatge i desmuntatge de la caseta en tant poc temps. Vam demanar que ens deixessin ubicar al passeig de la Creu Roja per no interferir el trànsit i poder comptar amb més dies, però no ha estat possible.

Clica a la dreta per veure el resum.

Comentaris del Ple de 2022_abril

Suspensió de les taxes de restauració al ple d’abril, entre altres mesures.   En aquest mes d’abril, entre d’altres mesures hem acordat en el conjunt del consistori suspendre les taxes del sector de la restauració pel que fa a terrasses i via pública, però també en relació a l’activitat firal i comercial per a aquest 2022. Així mateix, hem donat suport a la millora de les tramitacions pel que fa a la instal·lació de plaques fotovoltaiques als habitatges dels nostres municipis, per tal de facilitar la instal·lació d’aquesta energia renovable. Per altra banda, pel que fa al conveni amb la Generalitat de Catalunya envers als serveis que se’ns presten des del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, en el conjunt del consistori s’ha aprovat aquesta renovació de la pròrroga per al proper 2023. Així mateix, per ta de que el personal interí que forma part de la plantilla de l’ajuntament de Martorell, hi hem votat de manera favorable a procés inicial envers al seu procés d’estabilització. Finalment, hem demanat a l’equip de govern a que procedeixi a fer una revisió i millora de la vorera entre el carrer  St. Antoni Maria Claret i l’av. Dr. Francesc Massana ja que es troba en mal estat.