Martorell

8 de març 2022

Perquè cada dia és 8M, seguim treballant per la igualtat entre dones i homes!   #diadeladonatreballadora                           #ercmartorell             #martorell                 #seguimalçadespelsnostresdrets             @ERC_BaixLlobreg

Nota de Premsa

Des d'ERC Martorell manifestem la nostra condemna i condol per l’assassinat d’una dona, veïna del nostre poble, presumptament per la seva parella.   Manifestem el nostre rebuig davant aquest crim i aprofitem per reafirmar el nostre compromís en la lluita contra la violència masclista i la seva expressió més extrema: els feminicidis.   Ni una més. Martorell contra la violència masclista!

Congrés Comarcal de ERC a Martorell

Aquest dissabte 19 de febrer de 2022, al Centre Cultural de Martorell, la Federació comarcal d'Esquerra Republicana al Baix Llobregat i l'Hospitalet ha realitzat el seu congrés comarcal, per debatre i votar les esmenes que la militància ha presentat a la ponència política per debatre a la pròxima Conferència Nacional d'ERC.

La Llei de la Reforma Laboral

                                                                                                                  

Oficina parlamentaria d'ERC a Martorell

Vam obrir l'Oficina Parlamentària d'ERC a Martorell. Enfortim la comunicació entre la ciutadania i les institucions. Un pas més per escoltar i atendre millor les peticions de la ciutadania i les entitats. El Diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Albert i Caballero i el Diputat al Congreso de los Diputados, Joan Capdevila i Esteve, van estar a Martorell. Recolliren les peticions sobre, habitatge digna, treball, precarietat laboral, educació, Sanitat, factura de la llum, mobilitat, barreres arquitectòniques, etc. I seran la teva veu a Barcelona i a Madrid.