Martorelles

Totes les notícies

Marc Candela

ERC entra dins el pacte de Concentració Municipal

Avui dissabte 11 de maig, el regidor d'Esquerra Marc Candela ha jurat el càrrec i en compliment de l'acord de Concentració Municipal arribat amb Units per Martorelles (UxM), Més Acció per a Martorelles (MAM) i Iniciativa per Catalunya els Verds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA), hem votat com alcalde a Romuald Velasco d'UxM. Dins l'acord de govern, el regidor Marc Candela durà les regidories de Cultura i Joventut. Durant la seva intervenció, el regidor Marc Candela ha manifestat: Des d’Esquerra Republicana de Catalunya, creiem que Martorelles necessita un pas endavant, amb noves maneres de fer política, més participativa i transparent. Això que hem defensat durant la campanya, ho hem vist possible fer amb aquest acord ampli, per a fer un govern fort i de consens. Capaç d’assumir reptes des de la pluralitat, amb valentia, per afrontar els temps difícils a que ens aboca aquesta crisi. I per això fan falta gent valenta, decidida i que busquin el consens. Es per això que agafem el repte, de portar els propers 4 anys la regidoria de Cultura i Joventut, on creiem que podem fer molta feina, i on prometem deixar-hi el millor de nosaltres, no només de jo com a regidor, sinó de tot l’equip d’Esquerra Republicana. Volem seguir la magnífica tasca en aquestes dues arees que ha dut a terme la Mireia Marin, dotant-ho de més participació i consens amb les entitats culturals, alhora reforçant aquells valors culturals que ens identifiquen com a poble, i apostant per a la gent jove de Martorelles, aprovant el Pla Local de Joventut i les eines que se’n deriven, així com fent partícips la nostra ciutadania més jove del dia a dia del poble, escoltant-los, a tots ells, joves i entitats culturals, per treballant colze a colze amb ells. I ja per acabar, ratificar el meu compromís d’estar a disposició de tota la ciutadania de Martorelles pel que faci falta. Moltes gràcies.

Aire Fresc Esquerra Martorelles

Presentació del vídeo de campanya: 10 propostes d'AireFesc per Martorelles

Esquerra Martorelles ha presentat el segon vídeo de campanya anomenat: “10 propostes d'AireFresc per Martorelles” on es donen a coneixer les 10 principals propostes d'Esquerra Martorelles a les eleccions municipals del 2011. Les 10 principals propostes son: 1. PROJECTE DE REFORMA INTEGRAL DE L'ESPAI DE CARRANCÀ EN EL CENTRE CULTURAL, SOCIAL I CÍVIC DE MARTORELLES 2. FOMENTAR LA TRANSPARÈNCIA ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT 3. POTENCIAR I FACILITAR LA IMPLANTACIÓ DE PETITES I MITJANES EMPRESES AL NOSTRE MUNICIPI 4. REHABILITACIÓ DE L'ESPAI DE CAN CAMP PER A L'ÚS PÚBLIC DE LA VERNEDA I LA CREACIÓ D'HORTS URBANS 5. UTILITZACIÓ DELS PANELLS INFORMATIUS I PÀGINA WEB MUNICIPAL 6. CREAR UN SISTEMA DE CONNEXIÓ A INTERNET DE BAIX COST 7. FOMENTAR EL LLOGUER A NIVELL MUNICIPAL 8. FOMENTAR I PROTEGIR ELS ESPAIS DE LES VINYES 9. AMPLIACIÓ DEL PEIN DE LA SERRALADA DELITORAL AL NOSTRE ENTORN FORESTAL 10. RECUPERAR EL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA Direcció directe: http://locals.esquerra.cat/martorelles/video/877/10-propostes-dairefresc-per-martorelles

Acte central de campanya - Marc Candela dirigint-se al públic

Acte Central de Campanya

Aquest passat dissabte 7 de maig a les 7 de la tarda, Esquerra Republicana de Catalunya a Martorelles va fer el seu acte central a la sala d’exposicions de la Masia de Carrancà. Tot i que estava previst fer l’acte al pati de la masia, les inclemències climàtiques van fer que a última hora es decidís fer l’acte a la sala d’exposicions. La seixantena llarga de persones que hi van assistir no hi van caber a la sala d’exposicions que estava plena, i escoltar primer els parlaments d’Oriol Amorós, diputat al Parlament de Catalunya que va parlar dels valors republicans en el món local del segle XXI, i en Marc Candela. Així mateix es van projectar una vídeos de presentació del candidat Marc Candela i de les 10 primeres propostes d’Esquerra. En el seu torn, Marc Candela va dir: - Va exposar que Martorelles és un poble adormit des de fa 25 anys per part de CiU, i ICV, i des de fa 4 anys per UxM, i què fa falta un canvi per encarar el futur. I en aquest sentit, que l’únic canvi en positiu per a Martorelles és Esquerra. - Va denunciar l’engany que esta duent a terme CiU quan acusa la resta de forces polítiques d’haver perdut el Centre de Salut, amb una acta d’una reunió al Servei de Salut de la Generalitat de l’any 2000 on Jaume Mompel acordava aleshores que el CAP fos a Sant Fost. - Es va autoafirmar com la única opció d’esquerres i catalanista a Martorelles, i va fer una crida als sectors catalanistes i d’esquerres de Martorelles a confiar en el seu projecte. - Va reivindicar que l’únic canvi en positiu per a Martorelles és Esquerra Republicana, i que seran constructius, i fomentaran el diàleg amb la resta de forces polítiques tan si entren al govern com si en queden fora. - Va avisar que si obtenen regidor, no s’asseuran a negociar amb cap partit què fomenti la divisió interna constantment del poble. - Va exposar que el seu projecte de futur, és un projecte a 10 anys vista, per a fer de Martorelles un poble de tots i per a totes aquelles persones que se’n sentin part.

Marc Candela

Presentació del vídeo de campanya: Coneixes en Marc Candela?

Esquerra Martorelles ha presentat el primer vídeo de campanya anomenat: “Coneixes en Marc Candela?” On uns quants veïns i veïnes de Martorelles i coneguts, responen tres preguntes referents al candidat d’Esquerra Martorelles: - De què coneixes en Marc Candela? - Què creus que pot aportar en Marc a Martorelles? - Per què dones suport a en Marc i la llista d’Esquerra? En aquest vídeo també hi col•laboren en Joan Puigcercós (President d’ERC), Anna Simó (Portaveu d’ERC al Parlament) i Gerard Coca (Portaveu Nacional JERC del 2007 al 2011). Direcció directe: http://locals.esquerra.cat/martorelles/video/703/VideoPresentacioMarcCandela

Llista Esquerra Martorelles

Una llista per entrar aire fresc

Ahir diumenge vam fer pública la llista d'Esquerra Repúblicana de Catalunya a Martorelles. És una llista escollida per a l'Assamblea de militants que es va reunir el passat dijous 7 d'abril, i que va acceptar la proposta de l'executiva local. Es per tant una llista formada principalment per gent jove, però sobretot per gent involucrada al poble des de diferents espais culturals, esportius, ecologistes, ..., amb una bona formació personal, inquiets, i que es nota que estimen Martorelles i volen millorar-la per a gaudir-la. La llista queda per tant de la següent manera: 1. Marc Candela i Callado (26 anys, arquitecte tècnic) 2. Joan Marc Flores i Riera (36 anys, empleat de banca) 3. Pere Truyols i Gassó (62 anys, electricista) 4. Anna Valls i Puig (27 anys, professora de música) Independent 5. Eva Carrizosa i Monleon (36 anys) Independent 6. Francesc Safont i Gil (27 anys, enginyer agrònom) Independent 7. Mariona Rabasa i Yrla (25 anys, periodista) Independent 8. Roger Parera i Roca (32 anys, gestor de pàgines web) 9. Glòria Nicolau i Figuera (20 anys, estudiant de biblioteconomia) Independent 10. Marc Ricart i Llach (38 anys. funcionari) Independent 11. Lourdes Solé i Colomé (82 anys, jubilada) Independent És una llista que segueix la nostra voluntat política de regenerar la política local, d'involucrar els segments més joves del poble, i d'acabar amb la dicotomia entre nacionalisme i esquerra a Martorelles, i així sortir del llarg adormiment amb que es troba el poble dels darrers 30 anys. Aquesta joventut de la nostra llista és un dels arguments que ja estan utilitzant altres formacions per atacar-nos, però no pel fet de ser joves estem menys preparats i menys formats, ans el contrari, i es més un element subjectiu d'aquestes persones. Però es que a més a més, la població d'entre 18 i 35 anys a Martorelles és més del 25% de la població i no esta representada a l'ajuntament com li pertocaria. Estem preparats, en tenim ganes, i volem decidir cap a on ha d'anar el nostre poble, per què som el present i el futur.

Marc Candela a DERBI

Esquerra al costat de Derbi i els seus treballadors/es

El divendres 18 de març del 2011 Marc Candela va visitar la fàbrica DERBI juntament amb el parlamentari d'Esquerra Oriol Amorós, el regidor d’Esquerra de Mollet, Oriol Lòpez  i el president d’Esquerra Sant Fost Xavi Conesa, i es  va reunir amb el Comitè d’Empresa de Derbi Nacional Motor ,S.A.U. per a parlar de l'ERO que afecta a la empresa. L’actual situació de l’empresa afecta a 200 famílies de forma directa, i a centenars més de forma indirecta. No és només un problema de Derbi, sinó de tot el sector. En aquest sentit Amorós va assegurar que les polítiques que s’estan duent a terme des de la conselleria d’Indústria menystenen la greu situació de Derbi i per extensió la de tot el sector a Catalunya.