Mataró

El nostre equip

 • Anna Salicrú i Maltas
  Anna Salicrú i Maltas Regidora. Vocal suplent de la CIM de Desenvolupament Urbà i Econòmic. Vocal suplent de la CIM de Presidència, Bona Governança i Reptes Mataró. Vocal de la CIM de Qualitat Urbana i Benestar de la Ciutadania

  Vaig néixer a Mataró l'1 d'abril del 1976.

  Soc Enginyera Superior de Telecomunicacions de formació, i treballo a la Televisió de Catalunya des del 1998 com a muntadora musical, on he participat en múltiples programes. Actualment soc la coordinadora del departament de muntatge musical.
  Milito a ERC des de 2003. A la Secció Local mataronina he estat sempre a l’Executiva amb diverses funcions. Ara en soc la presidenta.

  He estat membre de la Permanent Comarcal d'ERC al Maresme en diverses etapes (incloent-hi l'actual) desenvolupant, també, diferents càrrecs.

  Soc la presidenta de la sectorial de Comunicació Audiovisual d'Esquerra Republicana, a nivell nacional.

  En les eleccions municipals del 2015 vaig ser escollida regidora per ERC-Moviment d'Esquerres i en les eleccions del 2019, he tornat a ser escollida novament.

  Soc la representant del grup municipal d'ERC-Moviment d'Esquerres a la Comissió Informativa de l'Àrea de Serveis a les Persones, del Consell d'Administració de Mataró Audiovisual i de la Fundació Unió de Cooperadors.
  Soc sòcia de l’ANC, d’Òmnium Cultural i del Barça, entre d'altres.

  Col·laboro amb nombroses agrupacions i entitats musicals i culturals de la ciutat de Mataró.

  Soc músic de la colla de l'Àliga de la ciutat i de Primavera per la Pau.

  Col·laboro com a tècnica de la Sala Cabanyes en alguns dels muntatges, com per exemple Els Pastorets, i també en l'organització d'alguns actes de la Festa Major de Les Santes.

  M’agrada molt la música i també soc molt aficionada al futbol, esport que practico habitualment de manera amateur.