Molins de Rei

Notícia

[Comunicat de premsa] El Ple aprova la mesura que demanàvem en una moció sobre la renovació de la declaració d’Àrea de Mercat d’Habitatge Tens al municipi

La secció local d’Esquerra Republicana de Molins de Rei volem expressar la nostra satisfacció per la mesura aprovada en el Ple municipal del mes de juny sobre la renovació de la declaració d’Àrea de Mercat d’Habitatge Tens a Molins de Rei. Una vegada més valorem positivament que es tingui en compte una moció presentada pel Grup Municipal d’ERC Molins mesos enrere i aprovada en aquell moment.

En el Ple del mes de setembre de 2020, el nostre Grup Municipal va presentar la moció per a la posada en marxa de la Llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge, una moció que recollia la renovació periòdica de la declaració d’Àrea de Mercat d’Habitatge Tens a Molins de Rei i a la qual s’hi van sumar, en el moment de presentar-la, els grups de Molins Camina-Podem i Molins en Comú. La moció va prosperar i els punts dels quals el Govern Municipal en va demanar l’aprovació en l’últim Ple són la conseqüència directa dels acords aprovats fa gairebé un any.

Per a Esquerra Republicana Molins de Rei, l’habitatge és el termòmetre que marca el nivell de benestar social que patim o gaudim, a banda de ser una problemàtica humana que es repeteix massa sovint. Per això seguirem amb la feina que estem fent des de l’inici de legislatura, presentant propostes i buscant solucions que facilitin l’accés a l’habitatge per a tothom.

Fruit d’aquest treball, al Ple del passat mes d’abril, tots els grups municipals de l'oposició, a excepció de Ciudadanos, vam presentar la “Moció de suport a la iniciativa per una llei que garanteixi el dret a l'habitatge digne a la vila”, en la qual es proposaven noves accions i iniciatives en favor al dret a l’habitatge.

Davant la mesura presentada pel Govern municipal en el Ple del mes de juny, des d’ERC Molins de Rei esperem i confiem que també contempli les mesures que proposàvem aleshores i convoqui un debat per parlar i analitzar les propostes que són fruit de la feina de tots.

Secretaria de Comunicació d’ERC Molins