Molins de Rei

Notícia

Marta Espona respon a les preguntes a ERC del “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins

Marta Espona, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Molins de Rei
Marta Espona, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Molins de Rei

La portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha contestat una setmana més a les preguntes a Esquerra Republicana del programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei. Podeu recuperar aquí la secció.
 
La Marta Espona ha celebrat l’augment d’activitats als carrers de Molins de Rei després de més de dos anys de restriccions a causa de la pandèmia; una recuperació lenta a la situació d’abans del març del 2020 però sense que això vulgui dir baixar els braços davant la covid que ens obliga a mantenir l’atenció.
 
La portaveu d’ERC Molins de Rei també ha parlat de la vaga de treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD), una vaga seguida per un 40% a la nostra vila. Les negociacions continuen, sense que els grups municipals hagin rebut cap més informació de la que es va plantejar a l’últim Ple Municipal.
 
La Marta Espona ha subratllat que ERC Molins de Rei seguirà donant suport a les peticions d’aquest sector perquè tinguin les mateixes condicions que qualsevol altre i ha demanat que cal fer el màxim possible per arreglar aquesta situació el més aviat possible perquè les treballadores del SAD, i tots, tenim els nostres drets.
 
Per altra banda, també s’ha parlat de l’inici del període per demanar el bo de lloguer jove i que en pocs dies ha superat el nombre de sol·licituds previstes, un fet que com ha dit la Marta Espona, no ha sorprès en absolut. La portaveu republicana ha recordat que Molins de Rei és dins la zona d’habitatge tens, és a dir, amb preus excessivament elevats, i és per això que ha destacat que cal vetllar perquè això no sigui així i trobar totes les solucions possibles.
 
Relacionat amb aquest tema, la Marta Espona també ha volgut remarcar que cal trobar solucions a altres problemàtiques, per exemple la de les escoles bressol. Com ja va exposar el grup municipal d’ERC a l’últim Ple Municipal, cal que l’Ajuntament de Molins de Rei tiri endavant mesures per arribar allà on la Generalitat no pot, per exemple, tot i la importància de la gratuïtat dels alumnes de P2, cal fer més amb el punt de mira a una escolarització gratuïta.