Molins de Rei

Notícia

Temes de gran interès local en l’entrevista a Marta Espona al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins

Marta Espona, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Molins de Rei
Marta Espona, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Molins de Rei

La portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha intervingut, com tots els dijous, al  programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei per tractar temes d’actualitat i molt interès per a tots els molinencs i molinenques. Podeu recuperar aquí l’espai.
 
La primera qüestió que s’ha tractat ha estat la recent visita del conseller de l’Interior, Joan Ignasi Elena, a l’ajuntament de Molins de Rei, així com  de la trobada que va fer amb els alcaldes, alcaldesses, portaveus i candidates i candidats d’Esquerra Republicana al Baix Llobregat.
 
En segon lloc, la Marta Espona s’ha referit a un dels temes que més preocupen, i és l’alta demanda de places a les escoles bressol i sobre el qual els principals grups municipals de l’oposició, entre ells Esquerra Republicana de Molins de Rei, han demanat a l’ajuntament que hi doni resposta.
 
Finalment, la portaveu i candidata d’ERC Molins de Rei a les eleccions municipals de l'any vinent ha parlat de la problemàtica entorn La Rierada i el projecte d’urbanització, i de la futura residència de Molins de Rei, tema del qual es va parlar amb el diputat d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, Joan Andreu.